Problemer med Antiperspirants

July 10

Antiperspiranter og deodoranter er to helt forskjellige produkter; deodoranter bare maskere noen lukt forårsaket av svette, mens antiperspiranter hindre svetting. De fleste antiperspiranter bruke en kombinasjon av aluminium og zirkonium som den aktive bestanddel. Disse ingrediensene redusere svette ved kontrahering åpningen av porene, begrense mengden svette som kan unnslippe. Antiperspirant bruk fører til forskjellige problemer, men.

Irritasjon

Hvis du har eksem eller diabetes, eller er utsatt for barbering og irritert lett av duft eller farge, er det sannsynlig at de kjemikaliene som brukes til å lage antiperspirant vil også føre til irritasjon under armene. Den underarm er under okklusjon, noe som betyr at det er hud-mot-hud kontakt. Dette fører behandlinger for å trenge dypere inn i lagene av huden, noe som gjør det irritasjon verre og tar lengre tid å reparere.

Allergisk reaksjon

Et annet vanlig problem med antiperspiranter er at mange mennesker er allergiske mot aluminium og zirkonium brukes til kontrakt porene og begrense svetting. Armhulen er spesielt utsatt for allergiske reaksjoner på grunn av tynnheten epidermis i området. Duft og fargestoffer i antiperspirant kan også forårsake allergiske reaksjoner.

misfarging av huden

Kontinuerlige allergiske reaksjoner og hudirritasjon i undercarm forårsaket av antiperspirant bruk kan føre til at huden på underarmen til å bli misfarget. Huden vil slå en mørkere farge og skiller seg ut fra normal hud tone. En resept bleking krem ​​blir ofte brukt til å reparere misfarging, men dette bare irriterer huden på underarmen mer og øker misfarging.