Mural endocardium Definisjon

June 29

Mural endocardium Definisjon


Mural endocardium er den medisinske termen for foring av hjertet kammerveggene. Dette fôr har en spesifikk funksjon og bestemte farlige medisinske tilstander forbundet med det, spesielt for de som har hatt en historie med hjerteproblemer.

Funksjon

The American Heritage Medical Dictionary definerer endocardium som den tynne serøs eller vann-aktig, membran som linjer i interiøret av hjertet. Den består av både epitelvev og bindevev. Dens funksjon er å stille det indre hulrom i hjerte og til å dekke hjerteklaffene. Mural endocardium er den delen av endokardet som påvirker foring av veggene i bare hjertekamrene.

Utseende

Den vegg endocardium består av tettpakkede celler og fibrøst materiale, til tross for å være fylt med væske. Det likner på ringene som utgjør innsiden av en trestamme. De er koblet til en base, og sammen danner de foring som dekker hjerte- og hjerteklaffer.

Potensial for Danger

Endokarditt er en infeksjon i endocardium. Endokarditt oppstår ofte hos personer som har pre-eksisterende hjertesykdommer. Fordi denne tilstanden kan skader og til og med ødelegge hjerteklaffene, er det viktig for de med endokarditt for å søke umiddelbar behandling. Det er en økt risiko for endokarditt i folk som har tannarbeid eller visse typer operasjoner på grunn av bakterier som blir innført i pasientens blodbanen.

Advarsel Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på endokarditt inkluderer feber; frysninger; en ny eller endret hjerte knurrer; utmattelse; verkende ledd og muskler; nattesvette; kortpustethet; blekhet; en vedvarende hoste; hevelse i føtter, ben eller magen; uforklarlig vekttap; blod i urinen (enten synlig eller funnet i en lege visning av urin under et mikroskop, ømhet i milten, Osler noder (røde, ømme flekker under huden på fingrene), og petekkier (små lilla eller røde flekker på hud, hvite i øynene eller i munnen.

Forebygging / løsning

Selv om infeksjon av veggmaleri endocardium er sjeldne, bør pasienter med visse hjertelidelser motta en enkelt dose av en antibiotika før tannbehandling. The American Heart Association og American Dental Association foreslår antibiotikabehandling for pasienter som har hatt bakteriell endokarditt før, har hatt en protese (kunstig) hjerteklaff eller protese materiale som brukes i ventil reparasjon, har hjerteklaffsykdom, og har hatt en hjertetransplantasjon, eller har medfødt (tilstede ved fødselen) hjertesykdom.