Forholdsregler for omsorgsperson for en Hoyer Lift

January 22

"Hoyer lift" er et felles merkenavn for en slynge heis. Sling heiser er kran-lignende enheter som kan brukes til å løfte og transportere pasienter med begrenset mobilitet, for eksempel fra seng til en rullestol. Sling heiser er vanligvis brukes i sykehus og sykehjem, men de er også mulig å leie eller kjøpe for hjemmebruk. Enten i en medisinsk eller hjemme innstilling, bør omsorgspersoner bli opplært i riktig bruk av en slynge heis. Å ta noen enkle forholdsregler kan forebygge skader på både pasienten og pleieren.

Se Vekt

Sling heiser er utformet med varierende vekt grenser. Hold pasientens vekt i bakhodet når du velger en heis. Forsøk på å overføre en pasient som vekten overstiger vektgrensen av heisen kan føre til alvorlig skade på pasienten.

Sling Posisjonering

Sørg for at pasienten er riktig plassert i seilet før du fester seilet til heisen. Følg instruksjonene for din spesielle slynge. Oppmuntre pasienten til å delta så mye som hans tilstand tillater. Dette kan inkludere å rulle til side slik at du kan plassere seilet og holde armene krysset under løftet.

La Lift Gjør Løfte

Pass på at heisen er sentrert over pasienten og i lavest mulig posisjon før du fester seilet. Dette reduserer risikoen for å trekke og anstreng som kan forårsake skade på omsorgsperson. For eksempel, hvis pasienten er i en sykehusseng, heve sengen til sitt høyeste nivå, plassere heisen over sengen, og deretter legge seilet.

Forkorte Trip

Prøv å forkorte avstanden til pasienttransport så mye som mulig for å redusere risikoen for skade på både pasienten og pleieren. Preferred Health valg understreker at sengen skinner på den ene siden bør senkes, heller enn å prøve å bruke heisen til å heve pasienten over dem. Plasser rullestolen eller stolen i en lett-å-rekkevidde posisjon så nært som mulig til seng eller stol pasienten overføres fra.

Be om hjelp

Sling heiser kan vanligvis brukes av én person. Men hvis pasienten blir overført er stor eller ute av stand til å delta i overføring (dvs. rulle til side slik at seilet kan plasseres under ham), kan det hende du trenger hjelp av en annen person. Ikke forsøk et løft av deg selv hvis du føler deg ukomfortabel. Dette øker risikoen for skade på både deg og pasienten.

Annen

For å bedre pasientkomfort og samarbeid, forklarer løfteprosedyren før du begynner. Vurdere pasienten etter hver overføring for å sikre at de ikke har blitt skadet. Ta alltid seilet mellom overføringer-ikke la den under pasienten. Sørg for at pasienten er flyttet komfortabelt etter hver overføring.