Hvordan måle for en rullestolputer

September 15

Rullestol puter er tilgjengelig etter legens ordre eller over-the-counter og er laget av forskjellige materialer som skum, gel, uretan honeycomb eller luftfylte kamre. Tykkelse, fasthet og type pute avhenger av dine behov. Trykket laget fra å sitte i lange perioder av gangen kan bryte ned huden og føre til komplikasjoner som trykksår. En rullestol pute kan lindre noe av dette presset og bistå med holdning. Måling av en person i en rullestol pute avhenger av om det er en erstatning pute eller hvis puten er kjøpt separat fra en ny rullestol.

Bruksanvisning

Måle for en erstatning Cushion

1 Mål innsiden bredden på rullestolen i inches. Ikke fra den ene armen av stolen til den andre armen. Mål parti av setet mellom armene.

2. Mål bredde av rullestolsetet i inches fra baksiden av setet til forsiden av setet.

3 Bestem riktig tykkelse behov for rullestol pute basert på dine trykk-release behov. Juster høyden på setet og fotplatene basert på tykkelsen av puten når den er komprimert. Mange rullestol er justerbar.

Måle for en ny Cushion

4 Mål mellom den bredeste delen av hoftene eller lårene mens du sitter. Sitt på målebåndet mens måling hvis noen er i stand til å hjelpe deg med denne oppgaven.

5 Tilsett 1 tomme til breddemål for å tillate bevegelse.

6 Bestem setedybden ved å måle fra baksiden av setet til baksiden av knærne mens du sitter.

7 Trekk en tomme fra dybdemåling hvis du har en manuell eller elektrisk rullestol. Hvis du bruker føttene til å manøvrere rullestolen, subtrahere 2 inches fra denne målingen slik at kalvene ikke gni mot puten med hver bevegelse.

Hint

  • Hvis du kjøper en pute separat fra en ny rullestol, trekke puten tykkelse fra setehøyden når du bestiller din rullestol.
  • Hvis ett ben er lengre enn den andre, bruker måling av korteste beinet for puten dybde. Hvis forskjellen er betydelig, bestille en tilpasset rullestol pute som strekker seg lenger på den ene siden.
  • Noen medisinsk forsyning selskaper tillater deg å teste ulike puter å finne riktig passform.
  • Når du kjøper en ny pute, husk at den ekstra høyden kan påvirke balansen mens i rullestolen, så vel som tilgang til bremsene eller hjul, overføring evne og plassering av føttene i fotstøttene.