Hvordan bli gravid uten en mann

November 23

Selv om forskerne kan en dag tenke ut en måte for kvinner å bli gravid uten å kreve sperm, for tiden den eneste måten å tenke en graviditet er for en sperm til å befrukte et egg - som betyr at du trenger noen form for mannlig engasjement for å bli gravid. Men det betyr ikke at du trenger å ha samleie med en mann hvis du er singel eller i en av samme kjønn partnerskap og ønsker en graviditet.

Bruksanvisning

Bruke Lege Bistand å bli gravid

1 Gå til legen din for å diskutere ditt ønske om å bli gravid uten en mann. Legen kan sjekke for eventuelle helseproblemer som kan påvirke din fremtid graviditet og gi deg mer informasjon om dine muligheter for å forfølge en graviditet.

2 Finn en sæddonor. Du kan ha en mannlig venn som har sagt seg villig til å bidra sperm for svangerskapet, men hvis ikke, kan du ta kontakt med en sædbank for å finne en passende donor. Din lege bør være i stand til å henvise deg til informasjon om sædbanker.

3 Koordinere et tidspunkt for inseminering med legen din. Den inseminasjon må skje på den tiden av måneden når du vil være eggløsning, som vanligvis er ca 2 uker før du forventer menstruasjon. Legen din kan be deg om å bruke ovulation Predictor strips for å finne riktig tidspunkt for inseminering for å øke oddsen for unnfangelse.

4 Gjør avtaler med sædbank for å sikre at sperm er til stede på den tiden du trenger det for inseminasjon. Hvis du bruker en venn som donor, må den personen ejakulere i en steril samling cup. Sæden skal være så fersk som mulig før prosedyren.

5 Ta sperm til din lege på dagen for inseminasjon, eller gå til din avtale på den dagen du har planlagt din inseminasjon med sædbank donorsæd. Følg legens instruksjoner for hvordan du går frem.

6 Vent ca 2 uker og ta en graviditetstest rundt den tiden som du forventer menstruasjon.

Inseminert deg hjemme

7 Gå til en lege for en forestilling opparbeiding. Selv om du har tenkt å inseminere selv hjemme, er det en god idé å få en forestilling workup å oppdage eventuelle helseproblemer som kan påvirke svangerskapet og også å etablere et forhold med en lege som du føler deg komfortabel med for svangerskapskontroll.

8 Finn en sæddonor, som for eksempel en nær mannlig venn som har sagt seg villig til å forsyne deg med sperm. Du kan også være i stand til å bruke en sædbank hvis anlegget er villig til å gi sperm prøven direkte til deg i stedet for at en lege engasjement.

9 Bestem på en metode for å spore eggløsning mønstre. Du trenger å forutsi eggløsning dato på forhånd for å øke oddsen for at din inseminasjon vil resultere i en graviditet, fordi sæden skal leveres så nær eggløsning oppdatert som mulig. Ovulation Predictor teststrimler er et godt valg for å bestemme tidspunktet for eggløsning.

10 Innhent sperm prøven fra din venn eller fra sædbank så nært som mulig til datoen for eggløsning. Din venn må ejakulere i en ren plastkopp eller bag. Hvis du bruker en sædbank, følg instruksjonene for tining prøven.

11 Samle sperm inn i en kalkun Baster eller medisin sprøyte, sterilisering instrumentet før samle sperm.

12 Ligg flatt på ryggen og sett Baster eller sprøyte inn i skjeden din, mate sæden så nært som mulig til livmorhalsen. Hev hoftene på en pute og bli liggende nede i ca 20 minutter.

13 Ta en graviditetstest rundt den tiden som du forventer menstruasjon.

Hint

  • Inseminasjon kan trenge å bli gjentatt. Ikke alle vil bli gravid på første forsøk.
  • Å ha en orgasme kan øke dine sjanser for unnfangelse.
  • Vente til perioden er faktisk grunn eller sent før du tar en graviditetstest fordi en tidlig test kan gi en falsk negativ.
  • Sykdommer kan overføres via sæd, så noen donor bør screenes for seksuelt overførbare sykdommer før du bruker sperm.