Hjem rette for Sinus & Chest Congestion

January 14

Sinus og brystet lunger kan være mer enn irriterende. Kronisk lunger kan føre til infeksjon, og symptomer på overbelastning kan føre til vanskeligheter med å puste, noe som er skremmende. Over tid kan kronisk overbelastning utarme energi og føre til redusert følelse av velvære. Konvensjonell behandling fungerer noen ganger, men for å holde lunger i sjakk, det lønner seg å ha noen hjemme rettsmidler tilgjengelig.

Damp

Innånding av damp fukter nese og luftveier, krymping hovne vev og løsne lunger. Inhalert damp kan tas i form av et varmt bad eller dusj, stående i rommet med en varm dusj kjører, eller inhalere dampen fra en kopp te. Parfyme oljer som rosmarin, peppermynte og eukalyptus kan også anvendes sammen med damp. Ifølge Bølgelengder Natural Health, for å forberede en damp som et middel for lunger, hell fire til seks kopper kokende vann i en stor glassbolle. Plasser et par dråper olje av valget i bollen og hold hodet over bollen .. Et håndkle over hodet vil bidra til å holde dampen konsentrert. Pust langsomt og dypt og puster. Gjør dette i ca 15 minutter. (Hvis varmen er for mye, pop hodet ut kort og CV.) Hvis du liker å ta varme bad, kan du legge oljer til vannet. Ikke ta essensielle oljer internt eller sette dem direkte på huden din.

Kosthold

Som et middel for luftveisproblemer, spise krydret mat (husker hvordan det gjør nesen løp?). Hvitløk og løk har anti-infeksiøs egenskaper som kan både rette og forebygge infeksjon forårsaket av lunger. Honning lindrer hoste. Ginger, grønn te og fennikelfrø avlaste lunger og hoste. Mat rik på vitamin C er også kjent for å lette lunger og hindre den fra repeterte på grunn av deres antihistamin egenskaper. Disse inkluderer sitrusfrukter, jordbær, rød paprika og grønne bladgrønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål. Det er alltid nyttig å drikke ekstra vann siden alt fungerer bedre når vi er godt hydrert.

andre behandlinger

Varme brukes til pannen og neseryggen kan avlaste Sinus congestion og vil berolige ubehag. Kommersielt forberedt brystet gnir kan også lindre opphopning av både hodet og brystet. Reiki, en hands-on energi healing praksis, kan være en effektiv hjem rette for lunger. En annen hjem middel for å prøve er akupressur, som gjelder touch til "trigger" punkter på kroppen for å stimulere helbredelse.