Hvordan lage en Guidet Visualisering

May 15

Guidet visualisering bruker fantasien til å ta en selv eller en gruppe til et fredelig sted, for å utforske selvhelbredelse, for å fremme avslapning, for å skape en ny fremtid, og til å bli mer tilpasset sinnet, følelser og kropp. Opprette en guidet visualisering gir deg mulighet til å bruke alle dine indre ressurser til å nyte øyeblikket, gå videre i livet, og skrive din personlige historie eller historien om andre.

Bruksanvisning

Hensikt

En Bestem det ønskede resultatet av visualiseringen. Vurder ditt publikum og hvordan de vil motta visualisering. Hvis du vil være til stede for å svare på spørsmål eller gi veiledning, kan du opprette visualisering med mindre forklaring.

2 Noen mulige mål for visualisering kan være selvhelbredelse, forbinder med å hjelpe ånder eller guider, forbinder med følelsen av nye ting eller opplevelser i livet, opplever dyp avslapning, utforske områder av kroppen eller energi, som kombinerer mental kunnskap med kroppen erfaring gjennom knytte farger med energien i kroppen, eller utvikle et trygt, viet plass for ens velvære.

3 Brainstorm mulige spørsmål som kan oppstå mens guiding visualisering, og utvikle forklaringer eller alternative måter å beskrive visualisering for å svare på spørsmålene. For eksempel kan noen folk spør om de har til å visualisere en bestemt scene, og du kan svare at det fungerer best å visualisere på en måte som føles godt, snarere enn akkurat som guidet.

Steps

4 Tenker med slutten i tankene, tenk deg hvor du vil starte visualisering reisen. Velg en innstilling eller en opplevelse som du vil være ledende folk til og all musikk du ønsker i bakgrunnen.

5 Begynn med en øvelse av bevisst pust til å føle inn i kroppen og energien kroppen, å være klar over inhalerer og puster. Oppfordre deltakerne til å merke seg kroppslige opplevelser som pusten kommer inn og ut, føler hvordan pusten utvides utover lungene og magen. Fortsett med det bevisste pusteøvelse i noen minutter før du starter en guidet visualisering.

6 Bestem trinnvis progresjon av visualisering: Hva kommer først? Hva blir det neste? Hvordan vil du bryte opp øvelsen? Mange blir veldig avslappet under en guidet visualisering og kan ha nytte av en mild våkne øvelsen på slutten som minner dem til å vende tilbake for å presentere øyeblikk bevissthet.

7 Skriv ned, type eller registrere visualisering samtidig som plass for deltakerne å slappe av i mellom guidede uttalelser. Minne folk til å fokusere på pusten hvis de blir distrahert eller føler ubehagelig opplevelser.

8 Lag spesifikke effekter når du ønsker å bruke kraften i sinnet ditt å forbedre livet ditt i ulike områder av intensjon, avslapning og healing.

Hint

  • Opprette en guidet visualisering blir lettere med praksis og bruk.
  • Hvis du føler deg fast, late som du skriver en historie.