Hva er et intervall History?

September 23

Hva er et intervall History?


Under et besøk, er en av de første tingene en lege vil gjøre ta et intervall historie. Et intervall historie er en beretning om hva som skjedde med pasienten i løpet av tiden mellom besøk og en rekke oppdateringer om spesifikke helseproblemer som foranlediget møtet.

Grunnleggende informasjon og presentere Complaint

Mange intervall historier begynner på samme måte, med en rekke elementære spørsmål: Leger bekrefter pasientens navn, fødselsdato og dato for opptak. Derfra leger be presentere klagen eller sjef klagen, som er pasientens uttalte årsaken til kommer. Serien av spørsmålene en lege spør under et mellomliggende historie kan ha enorm innvirkning på behandlingsforløp og vellykket diagnose.

bred Forespørsler

Derfra har en tendens til legen for å slå mot spesifikke medisinske touchstones: Hva er årsaken til ditt besøk? Når begynte symptomene begynne? Har din allergi endret, har du vært innlagt på sykehus eller har du blitt skadet? Eventuelle endringer i familiemedlemmenes helse?
Svarene på disse spørsmålene, kombinert med presentere klagen, hjelp i differensialdiagnose, en systematisk teknikk som begrenser mulige årsaker til sykdom og hjelper legen komme fram til en konklusjon.

Smerte

Hvis en pasient nevner smerter, vil legen stille en rekke konkrete spørsmål: Hvor er smertene? Når gikk det begynne? Hvordan føles det? Har smerter migrere eller utvide i det hele tatt? Gjør noe annet om kroppen endringen når du er i smerte? Hvordan smerten føler hele dagen? Er det noe ser ut til å hjelpe eller vondt? I hvilken grad har smerter påvirket rutinemessige aktiviteter?

Tidligere sykehistorie og risikofaktorer

Leger vil også spørre om tidligere behandlinger. De spør om medisinsk og kirurgisk behandling og vurdere sosiale risikoer ved å spørre om eventuelle endringer i pasientens arbeid, ekteskap eller hjemme. Til slutt spør legen om potensielle risikable Vaner: kosthold, vekt, mosjon, sigaretter, alkohol, narkotika, vold, psykisk tilstand, seksuell aktivitet, bryst eksamener (for kvinner) og testikkel eksamener (for menn). Når intervallet historien har blitt fullført, vil legen ofte deretter starte fysisk undersøkelse.