Instruksjoner om hvordan å skifte batterier på en Zoom Scooter

February 27

Instruksjoner om hvordan å skifte batterier på en Zoom Scooter


Invacare produserer Zoom rekke svært manøvrer Vehicles (HMV-tallet). De tre-hjulet design har en foran og to bakre hjul med en skarp svingradius. Zoom er mindre enn noen andre modeller for å passe på trange arealer og for enklere bruk innendørs uten å skrape vegger og møbler. Zoom scootere bruke forseglede batterier for å unngå farer utslipp i tilfelle scooter velter i skråninger.

Bruksanvisning

Polstret Seat Model

1 Slå av Invacare Zoom scooter til "Off" posisjon og ta ut nøkkelen.

2 Trekk polstret standard seteryggen rett opp å låse den opp og kaste den frem til hvile på bunnen av setet.

3 Fjern quick release pin i setepinnen ved å trekke den rett ut av ringen. Dette er området hvor setet sikrer til innlegget under.

4 Dra setet rett opp og av setepinnen.

Deluxe Seat Model

5 Vri Invacare Zoom scooter til "Off" posisjon og ta ut nøkkelen.

6 Plasser en hånd på setet låsehendelen på høyre side og trekk den opp til en 90-graders vinkel. Spaken låses i en horisontal posisjon og låser setet når håndtaket peker opp.

7 Plasser begge hendene på setet bunnen og trekk den rett opp og av setepinnen.

batteri~~POS=TRUNC

8 Ta tak i batterikassen håndtaket og løft den rett opp og ut av batterirommet.

9 Sett en skrutrekker på en skrue i batterikassen lokket. Vri skruen mot klokken for å løsne og fjerne det. Gjenta denne fremgangsmåten for fjernelse av de ytterligere åtte skruer. Trekk lokket rett av batterikassen.

10 Skru batterikablene fra terminalene ved først å fjerne venstre, svart kabel, så høyre, røde kabelen, etterfulgt av venstre, hvit kabel og deretter til høyre, hvit kabel.

11 Løft begge batteriene ut av boksen.

12 Sett de to nye batterier i boksen og koble og stramme kablene i denne rekkefølgen: den venstre, svart kabel, så rett, rød kabel, etterfulgt av venstre, hvit genser kabel og deretter høyre, negative batteripolen.

13 Sett lokket på batteriboksen samkjøre skruehullene. Sett inn skruene og trekk dem i klokkens retning.

14 Plasser batteriboksen på scooter og skyv setet tilbake på setepinnen. Sett pinnen i en polstret setepinnen eller snu setet låses horisontalt på en deluxe modell.

Hint

  • De sorte batterikablene er negative (-) kabler, de røde kablene er positive (+) og den hvite kabelen er en jumper ledningen som forbinder de to batteriene fra den positive (+) igjen batteriet til den negative (-) riktig batteri.
  • Bruk kun forseglede batterier for utskifting i en scooter.