Hvordan bli kvitt mus i hjemmet ditt

September 1

Hvordan bli kvitt mus i hjemmet ditt


Hvis du ser et hull spist inn i siden av en frokostblanding boksen eller en haug med små mus avføring på disken din eller andre steder, kan du være sikker på at en mus (eller kanskje to) har tatt bolig i ditt hjem. Ingen liker å ha mus i huset hennes, med mindre de er i et bur. Mus er uhygienisk og kan bære sykdommer. Ikke bekymre deg, men fordi det finnes måter å bli kvitt dem.

Bruksanvisning

1 Sett ut musefeller. Du kan agn fellen med ost, men det er andre matvarer som du kan bruke i tillegg, for eksempel en liten mengde peanøttsmør eller et lite stykke bacon.

2 Plasser lim styrene på tellere. Når en mus går på en lim bord, vil føttene bli sittende fast til limet. Noen mener dette er en svært umenneskelig måte å drepe mus, men det fungerer.

3 Sett ut en mus agn blokk. Disse blokkene er giftige, og trenger å bli satt et sted hvor barn og babyer ikke vil være i stand til å komme til dem.

4 segl for alle musehull. Tetting opp eventuelle hull du finner vil bidra til å holde ut noen flere mus. Du kan erstatte det lille området rundt hullet, brettet den opp eller sette noen flytende skum i hullet.

5 Hvis alt annet mislykkes, kan du ringe en exterminator å bli kvitt musen problem.

Hint

  • Holde et rent hus vil bidra til å hindre deg fra å få mus i første omgang. Når du ikke plukke opp etter deg selv, ta deg en sjanse på å finne dine eiendeler (spesielt papir) strimlet opp. Mus også gnage på ledninger inni veggene, noe som kan forårsake brann.
  • Å få en katt kan også hjelpe kvitt huset av mus.
  • Live-feller er en annen, mer human måte å bli kvitt mus. Når musen er fanget, du bare ta fellen utenfor og løslate ham.
  • Alle disse metodene er farlige for mennesker. Vær forsiktig rundt mus feller å unngå å få en finger eller tå fanget i ett. Pass også på at limet styrene settes et sted hvor barna ikke kan komme til dem. Hvis et lim styret blir sittende fast i et barns ansikt, kan hun kveles.