Health Care i graviditet

January 22

Health Care i graviditet


Du kan ikke være den typen som går til legen. Men, når du er gravid, må du være. Du vil at barnet skal være så sunt som mulig, og som krever litt prenatal helsevesenet, ifølge Barn Helse. Svangerskapskontroll bør begynne så snart du vet at du er gravid.

Typer av Health Care Providers

Gravide kvinner har ulike valg med hensyn til hva slags type helsepersonell de foretrekker. Noen kvinner velger en fødselslege / gynekolog (OB / GYN), noen velger en familie lege, og noen velger en sertifisert sykepleier / jordmor, som alle er gode valg, ifølge Barn Helse. Hvis du velger en sykepleier / jordmor, må du kanskje en lege for å levere barnet ditt hvis du trenger et keisersnitt.

Hvor ofte å gå i

En sunn mamma uten komplikasjoner vil vanligvis se henne helsepersonell gang hver fjerde uke i løpet av svangerskapet. Når hun kommer hennes 28. uke, vil hun vanligvis går i annenhver uke frem til uke 36, etter hvilken tid hun vil gå i hver uke frem til fødsel. En rutinemessig kontor besøk inkluderer sjekke vekt og blodtrykk og sjekke babyens vekst. Din helsepersonell vil føle magen og lytte til babyens hjerterytme. Du vil også ha blod, urin og livmorhalsprøver og en eller flere ultralydundersøkelser i løpet av dine besøk, ifølge Barn Helse.

Affording Health Care

Hvis du er bekymret for at du ikke har råd til svangerskapskontroll, kan du få hjelp gjennom Medicaid; Kvinne, spedbarn og barn (WIC) program; eller rabatt helsetjenester programmer som Ameriplan, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Medicaid er et statlig program som gir økonomisk hjelp til lav inntekt mennesker. Du kan sjekke med din lokale helsestasjon for å se om du er kvalifisert. WIC er en føderal program som hjelper lav inntekt kvinner, spedbarn og barn under 5 år. Du kan også se om du kvalifiserer for hjelp med dem. Ameriplan, som er tilgjengelig i hver stat unntatt Alaska, sparer folk 50 prosent på helsetjenester.

Spis sunn mat

Når du er gravid, må du spise sunn mat for deg og babyen din, inkludert å ta prenatal vitaminer. Spis magert kjøtt, frukt, grønnsaker, hele korn brød og magre meieriprodukter, anbefaler Kids Health. Du trenger også kalsium finnes i melkeprodukter og mørkegrønne grønnsaker, jern finnes i laks og egg, folsyre og rikelig med væske, særlig vann.

Trening

Trening under svangerskapet er viktig. Diskuter med legen din hva som er tillatt for deg. Høy effekt aerobic, kontaktsport, ridning og alpint er ikke gode valg når du er gravid. Turgåing, svømming, yoga og pilates er. En god mengde trening er 2 timer og 30 minutters trening per uke, ifølge US Department of Health and Human Services. Sørg for å få nok søvn i løpet av svangerskapet, også.

Hva du ikke å konsumere

Det er best å slutte å drikke alkohol under svangerskapet. Det er ikke bestemt om det er en trygg mengde alkohol til fosteret, så det er best å ikke drikke i det hele tatt fordi alkohol blir til babyen din og holder seg i barnets system lengre enn det gjør i din. Moderat drikking av alkohol og overstadig drikking kan skade barnets nervesystem. Narkotiske stoffer vil sette barnet i fare for prematur fødsel, fødselsskader og lærevansker.

Nikotin kan føre til dødfødsel, for tidlig fødsel, krybbedød og astma eller andre luftveisproblemer, ifølge Barn Helse. Høy koffein drikking kan føre til spontanabort, så det er best å begrense koffein eller å slutte å drikke kaffe, te og brus med koffein. Små mengder sjokolade er fine, skjønt.