Hvordan velge vitaminer for kvinner

July 11

Hvordan velge vitaminer for kvinner


Vitaminer for kvinner er et must, spesielt hvis hun er en på farten kvinne. De fleste kvinner og folk generelt ikke får nok næringsstoffer i maten deres. For ikke å nevne, stress og kaos av dagen som gjør oss begjærer feil type mat. Som et resultat, kan kroppen bruke ekstra hjelp som vitaminer vil gi.

Bruksanvisning

1 Hvis du vil velge vitaminer for kvinner du trenger først å analysere din diett. På denne måten kan du bestemme vitamin doseringen nødvendig. For eksempel er vitamin C en av vitaminer som er anbefalt for kvinner. Neste skritt vil da være å sjekke din diett og se hvor mye vitamin C er fortært. Hvis det er lavt du opp vitamin doseringen og hvis det er høyt du senke den.

Forstå vitamin du tar og hvorfor du tar det. Internett er det beste stedet å finne den informasjonen du trenger. Mens det er visse vitaminer for kvinner som kommer med en anbefaling dette betyr ikke at det er det samme for hver kvinne. For eksempel vil en kvinne som har helsemessige bekymringer må være mer forsiktig og ta flere forholdsregler enn en sunnere kvinne.

2 Tenk kalsium annet vitamin kvinner trenger. Eldre kvinner trenger mer av det på grunn av problemer bentetthet. Men det er likevel viktig å gjøre forskning i henhold til alder og helsemessige bekymringer å velge riktig dosering. Ikke bare plukke en tilfeldig flaske av kalsium og begynne å ta den.

Vitamin D hjelper aktivere kalsium, så du kan si at de går hånd i hånd. Hvis du tar medisiner få råd fra en lege eller ernæringsfysiolog, før du tar en kombinasjon av kalsium og vitamin D. Selv om de jobber sammen kombinasjonen kan være vanskelig, er det best å spille det trygt.

3 Ta vitamin E for hud, hår og sin antioksidantegenskaper. Du har sikkert lagt merke til det er brukt i hud og hår produkter. Vitamin E har også andre store fordeler som du vil lære i din forskning.

Alle B-vitaminer er viktige vitaminer for kvinner. Men det er tre som er viktigere enn de andre, og de er B6, B12 og folsyre. B-vitaminer brukes til å forbedre energi og hjernefunksjon, så vel som utvikling av sentralnervesystemet. Tar en B-kompleks vitamin burde holde.

4 Vær oppmerksom på at dosering og kombinasjonen er nødvendig, vil variere fra kvinne til kvinne. Hver og en av disse vitaminer for kvinner har sine egne fordeler og formål. Gjør hjemmeleksen din og bestemme hvilken kombinasjon som er riktig for deg.

I tillegg, forskning og studere hva matvarer inneholder hver vitamin, slik at du kan beregne vitamin dosering. Til slutt, andre hensyn er gravide, ammende, PMS, overgangsalder og medisiner.