Hvordan å senke blodtrykket ditt raskt og effektivt

February 11

Hvordan å senke blodtrykket ditt raskt og effektivt


Det finnes måter å senke blodtrykket raskt og effektivt. Høyt blodtrykk, også kjent som hypotensjon kan være ekstremt farlig for de helse, og det er viktig å finne naturlige måter å senke blodtrykket. Dårlig helse i det kardiovaskulære systemet kan tendens til å føre til en økning i blodtrykket. Hjertet er det som pumper blod, så støtter et sunt hjerte funksjon er en start.

Bruksanvisning

1 Få daglig mosjon. Å være overvektig kan føre til en økning i blodtrykket. Spesielt når du spiser mat som ikke er særlig sunt til tider. Det er viktig å få daglig mosjon, og som skal inkludere løping, jogging, tredemøller, eller svømming. Gå til et lokalt treningssenter, og bli motivert til å miste litt vekt og komme i bedre form. Aktivitet hjelper når senke blodtrykket.

2 Spis mat som lavere blodtrykk og endre kostholdet. Unngå at mengden salt i kosten. Hvis du bruker salt, eller må, og deretter bruke havsalt i stedet. Likevel begrense bruken. Unngå å spise mye smør, mettet fett, mye meieriprodukter, og fast food. Unngå å drikke alkohol, noe som øker blodtrykket.

Matvarene som du trenger å spise mer av er fisk, hele korn, grønnsaker, belgfrukter, nøtter og frukt. Du kan kjøtt, men begynne å spise magert kjøtt. Ikke spiser rødt kjøtt. Uten skinn kalkun og kylling er bra for deg. Du kan lage en urtesaus, annonsen en litt mer smak. Hvis du lager mat med oljer, og deretter bruke olivenolje. Olivenolje vil bidra til å senke blodtrykket også. Lage mat med hvitløk også.

3 Ta riktig kosttilskudd. Omega-3 fiskeoljer er det du leter etter. Dette vil senke blodtrykket, og er riktig olje til å ta. Leger kan også anbefale at du tar dem. Jeg ville ikke få medisiner, bruke fiskeoljer, med mindre legen din sterkt råder annerledes. Du kan bruke hvitløk i tillegg til å senke blodtrykket, det fungerer bra. Drikk 8-10 kaldt glass vann daglig. Drikk grønn te, som hevdes å være den sunneste drikke i verden. Få omtrent fem kopper i deg daglig. Forskning har sagt at det senker blodtrykket 65% i middelaldrende mennesker. Du trenger fortsatt et riktig kosthold for å følge med, hvis du kommer til å senke blodtrykket raskt og effektivt. Medisinering vil ikke gjøre det alene, må du sette i engasjement for å gjøre det selv.