Slik fjerner Flate vorter i ansiktet

March 19

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet


Flate vorter i ansiktet er utvekster på huden forårsaket av humant papillomavirus (HPV). HPV produsere proteiner som forstyrrer cellefunksjon. Dette viruset smitter gjennom kontakt med noen andre som allerede har det. Flate vorter er mindre og mykere enn andre vorter, og er mer vanlig hos barn og tenåringer.

Bruksanvisning

1 Prøv noen over-the-counter medisiner. Salisylsyre finnes i de fleste medisiner. Den salisylsyre bidrar til å fjerne døde hudceller av vorte, forårsaker den til å falle av. Det kan finnes i form av en væske, gel eller usynlig strimmel plasseres over vorten. Det vil ta flere uker. En frysemetode bruker dimetyl er en annen over-the-counter vorte remover. Denne metoden kommer vanligvis i en beholder med engangs tips for frysing av vorte.

2 Tape en liten del av innsiden av et bananskall til din vorte og sove med den. Gjør dette hver kveld i to uker.

3 knuse en tablett vitamin C, og lage en pasta ved å tilsette en liten mengde vann til det. Bruk den til din vorte hver dag i to uker.

4 Påfør litt knust eller skiver hvitløk til din vorte før du går i dvale hver kveld i en uke.

5 Kontakt lege eller hudlege hvis warts ikke kan fjernes med selv behandlinger. Legen vil bruke sterkere kjemikalier som podofilox, aktuell podophyllum og trikloreddiksyre (TCA). Legen kan også fryse vorte med flytende nitrogen; bruker kryoterapi, som brenner det vorte med en elektrisk nål; eller bruke laser behandlinger.

Hint

  • Salisylsyre er ikke bra å bruke hvis du har diabetes eller en sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan irritere huden og forårsake andre problemer hvis du har disse forholdene.