Hvordan unngå en Teenage graviditet

January 2

Hvordan unngå en Teenage graviditet


Når tenåringer blir gravide, kan det resultere i familien splid, økonomiske problemer, lavere pedagogiske mål eller abort. En unse for forebygging er virkelig verdifull.

Bruksanvisning

1 Avstå fra seksuell aktivitet før du er følelsesmessig og økonomisk i stand til å ta vare på et barn. Når du blir en tenårings mor, hele livet dreier seg om det barnet. Alle dine planer for turer, venner, høyskole og rekreasjon er på baksiden brenner. Mor er en fulltidsjobb.

2 Ta en "Baby tenke over det" klasse for å få en bedre forståelse av de krav som har et barn setter på livet ditt. Barn Tenk over det er en simulert spedbarn med datastyrte handlinger og reaksjoner. Det vil vekke deg hver 2 timer for feedings og det vil gråte hvis igjen alene for lenge.

3 Registrer deg for tenårings seksualitet klasser på skolen din. Jo mer du vet om hvordan kroppen din fungerer, jo mindre sannsynlig er det at du vil bli gravid ved et uhell. Du vil lære metoder for å hindre graviditet hvis du er seksuelt aktiv.

4 Sett deg ned og tenke over hva du vil ha ut av livet. Mange tenåringer lever for øyeblikket, og dermed blir foreldre lenge før de er klare. Når du er en tenåring, har du hele livet ditt foran deg; vurdere alternativene og risikoen før du gjør valget mellom å bli seksuelt aktiv.

5 Snakk med rådgiveren på skolen for å få kondomer og informasjon om andre metoder for prevensjon hvis du allerede er seksuelt aktiv. Ikke bare kondomer redusere risikoen for graviditet, de tilbyr også beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer (SOS).

6 Ha en diskusjon med kjæresten din om å vente til å ha sex eller alternativt ta forholdsregler hvis du allerede har sex. Hvis kjæresten din ikke vil godta sikker sex, kan det være lurt å finne en ny kjæreste.