Hvordan går inn i arbeid

May 3

Hvordan går inn i arbeid


Går inn i arbeid er noe som kroppen din gjør naturlig, men noen ganger folk ønsker å vite hvordan du skal gå inn i arbeid fordi barnet er forsinket, og de er opptatt av, eller kanskje bare lei av å være gravid! Mens det er ingen måte å garantere at du vil gå inn i arbeid, er det ting du kan gjøre som ifølge enkelte mennesker kan hjelpe prosessen sammen.

Bruksanvisning

1 Hvis du prøver å gå inn i arbeid, gå en tur. Jeg gjorde dette med begge mine (forfalte) barn, og det fungerte begge ganger. Dessverre går for en lengre tur kan gjøre deg sliten før du begynner arbeidskraft. Jeg gjorde dette i kveld. Hvis jeg skulle prøve det igjen, ville jeg gjøre det i morgen, så jeg ville ikke være så sliten når arbeidskraft i gang!

2 Spis litt krydret mat, spesielt mat som inneholder spisskummen. Årsaken kan dette noen ganger virke er fordi stimulere intestinal spor kan føre til at du går inn i arbeid nær tidspunktet når den er klar til å starte likevel.

3 Inviter en venn du ikke har sett på lang tid til å komme og besøke deg, eller delta på fødselen. Hvis du tror du har et par dager å "fange opp på gamle tider" vil du gå inn i arbeid, slik at du er så utmattet at du knapt registrerer faktum din venn er der. Denne teknikken også "jobbet" for meg to ganger.

4 Sex. Sex kan gjøre deg gå inn i arbeid hvis det nærmer seg start uansett. Semen har hormoner (prostaglandiner) som kan starte arbeidskraft. Og det er morsomt. Og du vil ikke gjøre det i lang tid når arbeidskraft starter!

Hint

  • Husk at ingen av disse metodene stå en sjanse hvis kroppen din ikke er klar til å gå inn i arbeid snart uansett.
  • Ikke prøv å "tvinge" kroppen til å gå inn i arbeid, spesielt tidlig.
  • Eventuelle metoder som involverer urter, nippel stimulering osv bør nok ikke være prøvd. De kan få alvorlige konsekvenser. Snakk med legen din eller jordmor først.
  • Hvis barnet ditt er sent og du er bekymret for det, bør du oppsøke lege. Hvis du ikke har helse, og babyen er mer enn to uker for sent, gå til ER for råd.