Interiør knesmerter

November 12

Interiør knesmerter


På grunn av kneet utvalg av bevegelse og generell ustabilitet, er det utsatt for skader, spesielt blant idrettsutøvere. Interiør knesmerter er ofte et tegn på alvorlig skade, og kan også være relatert til degenerative eller leddgikt endringer.

Identifikasjon

Lider av interiør knesmerter rådes til å konsultere med en lege som vil utføre ortopediske tester og om nødvendig for en x-ray eller MR for å finne ut om det er alvorlige skader, for eksempel revet brusk eller leddbånd.

årsaker

Interiør knesmerter kan utvikles etter vridning eller hyperextension, eller ved direkte traume. Kroniske tilstander som leddgikt, som utvikler seg over tid, kan også manifest som interiør knesmerter.

Behandling

Hvis brusk eller ligament skader er mistenkt eller bekreftet, kan operasjon være nødvendig. I andre tilfeller er interiøret knesmerter adressert gjennom hvile og rehabilitering. Styrking hensiktsmessig vil gi knebeskyttelse og stabilitet.

betraktninger

Interiør kne smerter lider som fortsetter med normal aktivitet på den smertefulle kne risiko forårsaker ytterligere, mer alvorlig skade på leddet. Rådfør deg med en lege i det er akutt skade eller hvis smertene vedvarer etter gradvis start.

Forebygging

Før å være fysisk aktiv, sørg for å gjøre en skikkelig varm opp. Når du starter et nytt treningsprogram, begynner gradvis, og alltid bruke riktig form. Forbedringer i balansering har vist lovende for å hindre kne ligament skader.