Hvordan lage Bivoks antiseptisk Balm

February 7

Bivoks er en av naturens beste naturlige healere. Det fungerer som en antiseptisk og vil fremme helbredelse av mindre kutt og skrubbsår. Det kan lindre og fukte tørr hud, men det vil ikke tette porene eller fremme hudormer eller kviser. Du vil finne at bivoks antiseptisk balsam fungerer mye bedre enn kommersielle balsamer, er helt naturlig og er billigere, også.

Bruksanvisning

1 Varm jojobaolje og mandelolje i toppen av en dobbel kjele over svak varme. En dobbel kjele vil holde bivoks fra fangst brann mens du varmer den.

2 Legg bivoks og varme den, rør til den smelter.

3 La blandingen avkjøles litt. Plasser en liten mengde på en skje for å sjekke konsistensen. Hvis du vil ha tykkere balsam, legge mer bivoks, og hvis du foretrekker det tynnere, legge mindre bivoks eller litt mer søt mandelolje.

4 Tilsett essensielle oljer mens balsam er fortsatt varm, og bland dem i grundig.

5 Sett den varme antiseptisk bivoks balsam i rene metallbokser eller salve krukker og oppbevar den på et mørkt og kjølig sted.

Hint

  • Forsøk aldri å smelte bivoks i en mikrobølgeovn. Dersom man ikke har et vannbad, smelte det i en liten beholder som er lagt inn i en større beholder med varmt vann.