Hvordan få mensen kommer tidlig

December 21

Mange ganger en kvinne ønsker å endre dato for start for hennes periode. Dette kan være på grunn av en stor dato eller ferie, eller kan skyldes et stort prosjekt eller en hendelse i hennes liv. Det er ingen offisiell måte å gjøre datoen for mensen kommer tidlig, men det er faktorer som påvirker syklusen, og med bruk av p-piller, kan du hoppe over en periode.

Bruksanvisning

1 Noter startdatoen for din periode de siste månedene, og telle antall dager til starten av neste periode for å få en idé om hvor lenge kroppen din går i mellom perioder.

2 Hopp siste uke med p-piller og gå direkte inn i neste måneds piller. De er de pillene som du tar i løpet av perioden (eller hoppe avhengig av din preferanse). Hvis du hopper over de pillene og hoppe rett til neste pakke med piller, vil du hoppe over mensen.

3 bor eller arbeider i nærheten av andre kvinner. Noen ganger etter å tilbringe tid sammen to eller flere kvinners perioder vil begynne å sykle på samme tid, og derfor mensen vil endre sin startdato.

Hint

  • Alltid holde oversikt over periode på kalenderen din. Det er viktig å vite startdatoen for din periode for å se om det er noen endringer i syklusen din. Enhver endring kan indikere om det er et problem. Faktorer som stress, trening og vektendring kan påvirke startdatoen for perioden. Mesteparten av tiden, vil endringer i disse tre faktorene gjør mensen sent, ikke tidlig.
  • Det er best å ikke endre periode dato. Du kan påvirke din generelle helse. Kontakt lege dersom du har problemer med mensen.