Uttak Farene ved Effexor

December 26

Effexor er et medikament foreskrevet for depresjon og angst. Det er en seretonin noradrenalin reopptaksinhibitor (SNRI). Seretonin og noradrenalin er nevrotransmittere i hjernen som påvirker humøret. Det kan være effektive og har vært svært nyttig i behandling av symptomer på depresjon eller angst. Det er imidlertid en alvorlig medikament som må overvåkes nøye, og bør ikke avbrytes brått. Det kan være alvorlige virkningene av uttak, så det bør være konisk langsomt og under en lege omsorg.

Hva er Tilbaketrekking?

Uttak er hva som skjer når en kropp blir brukt til et stoff, og deretter slutter å motta den. Kroppen har blitt cellulært tilpasset til stoffet. Noen symptomer på abstinens er mild og ubehagelig, men andre kan være livstruende. Effexor er et stoff som har abstinenssymptomer.

Faktorer som påvirker Effexor Tilbaketrekking

Abstinenssymptomer variere fra individ til individ. De avhenger av mange faktorer, blant annet hvor mye brukt og hvor lenge stoffet er tatt. Andre hensyn i alvoret tilbaketrekking kan være individuelle kroppens kjemi og pre-eksisterende helsemessige problemer.

Generelt Uttak Symptomer

Det har vært mange symptomer på tilbaketrekning fra Effexor rapportert. Disse symptomene varierer gjennom ulike systemer i kroppen, inkludert mage, reproduktiv, nervøs, hjerte og hud. Mange av disse er mindre, men ubehagelig. De er munntørrhet, gastrointestinale plager, leddsmerter, mindre hjertebank, kropp følsomhet, irritabilitet, karbohydrat cravings, unormale menstruasjonen og kramper, og til og med restless legs. Noen uvanlige de som har blitt nevnt ofte i mange av antidepressiva er rødme og en følelse i hodet av periodiske "støt" av noe som føles som ligner på lave spenninger av elektrisitet.

Livstruende Psychiatric Abstinenssymptomer

Mens symptomer som er nevnt ovenfor, er plagsom, de er vanligvis ikke farlig. Det er noen abstinenssymptomer som kan være svært alvorlig og bør garanterer øyeblikkelig legehjelp. En primære blir suicidal eller alvorlig opphisset. Psykiatrisk ustabilitet er sett noen ganger også hos personer som aldri har slitt med disse symptomene før.

Livstruende Fysisk Symptomer

Noen fysiske farene ved Effexor uttak inkluderer luftveisproblemer som uttak astma. Dette kan føre til tap av bevissthet og død om medisinsk intervensjon ikke er umiddelbart søkt. Det er også en tilstand som kalles nevroleptisk malignt syndrom. Dette er livstruende og er preget av feber, stivhet i muskler, endret mental status og en deaktivering av det autonome nervesystemet.

Advarsel

Hvis du er på Effexor, er det viktig å ikke avbryte det uten å snakke med legen din. Hun vil be deg om å avta og ikke brått stopp. Imidlertid er mange leger ikke fullt informert om abstinenssymptomer og dermed foreslå en kortere lengde av avsmalnende enn det som er nødvendig. Gå sakte og gjøre en veldig gradvis nedtrapping. For flere forslag til hvordan du taper, sjekk ut hjemmesidene www.prozactruth.com eller www.drugs.com