Hvordan å behandle psykiske lidelser

January 26

Hvordan å behandle psykiske lidelser


Behandling av en psykisk lidelse er en komplisert og vanskelig oppgave på grunn av slike forstyrrelser presentere et stort spektrum av symptomer. En person kan lide med en lidelse i måneder eller år uten å vite hva som faktisk er galt. Hvis du mistenker at du eller en du er glad man har en psykisk lidelse, gjør du følgende for å finne ut hvordan du behandler den.

Bruksanvisning

1 Ta en nøye titt på oppførselen. Den første og beste signal om at en person lider av en psykisk lidelse er deres handlinger. For eksempel, hvis en vanligvis omgjengelig person blir isolert, kan dette tyde på et problem. Alternativt, hvis en person er normalt innadvendt og plutselig oppfører outlandishly, kan det være et problem. Kart atferden først.

2 Gjennomføre noen undersøkelser på nettet eller på ditt lokale bibliotek. Et godt første sted å lete er "Merck Manual". Denne medisinske veiledningen gir detaljerte beskrivelser og behandlinger for psykiske lidelser og er skrevet i perm vilkårene, slik at den gjennomsnittlige leseren kan forstå det.

3 Vurdere symptomer og kontakte en lisensiert profesjonell psykiater. Selv om mange mennesker råder psykolog for behandling av psykiske lidelser, er det beste alternativet en psykiater fordi han har en mer omfattende medisinsk bakgrunn, og kan, i nesten alle tilfeller, tilby mer meningsfulle løsninger på problemene.

4 Ta reseptbelagte medisiner som foreskrevet. De fleste psykiske lidelser kan behandles med medikamentell behandling. Spekteret av valgene er bred, men en psykiater kan gi deg det riktige valget for ditt problem.

5 Endre din livsstil for å bidra til å eliminere stress. De fleste psykiske lidelser er et resultat av stressfaktorer i miljøet. Disse kan være arbeid eller familierelaterte. Eller, kan de skyldes traumatiske hendelser. I nesten alle tilfeller, kan innføring av trening, meditasjon og stress-reduksjon teknikker hjelpe personen som lider av psykisk lidelse.