Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer

December 31

Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer


Tenårene er en tid med fysisk og følelsesmessig vekst og en tid for tenåringer å finne ut hvem de er som individer. Mange tenåringer sliter med disse utviklingsoppgaver og selvfølelse og selvtillit lide. Lav selvfølelse ikke bare påvirker ungdoms personlig, men også kan påvirke dem sosialt. Ifølge The Nemours Foundation, selvfølelse påvirker også hvordan en person fungerer, som igjen påvirker hvordan andre behandler ham. Hjelpe en tenåring bedre selvfølelse og selvtillit kan bedre atferd og skoleprestasjoner og øke sjansene for å bli en vellykket voksen.

Support Groups

Mental Health America sier at mange mennesker ser til støttegrupper for peer støtte. Støttegrupper møtes på regelmessig fastsatte tidspunkter og inkludere enkeltpersoner som trenger hjelp med et bestemt problem. De kan forenkles ved en node som er utpekt som leder, eller de kan bli ledet av en mental helse profesjonell eller annen spesialist i det angitte området gruppen er rettet mot. Støttegrupper kan lokaliseres gjennom Internett-søk, lokale avis oppføringer eller kontakte lokale kirker og psykisk helse byråer. Selvtillit støttegrupper for tenåringer også kan befinne seg ved å kontakte rådgiver på skolen. Det finnes også online-støtte grupper som har nytte tenåringer i rurale områder med færre lokale ressurser.

Non-profit organisasjoner

Det finnes en rekke ideelle organisasjoner som fokuserer på å utvikle følelsesmessig sunne tenåringer. De fleste større byer har filialer av gutter og jenter Clubs of America, 4-H, Boys Town og Livet Teen, blant andre organisasjoner. Mindre byer kan ha begrensede ressurser. Kontakte disse organisasjonene via sine nettsteder kan gi muligheter for tenåringer å være involvert på nettet hvis det ikke er noen lokallag.

poliklinisk Rådgiving

Privat praksis eller samfunnet psykisk helse sentre tilbyr individuell poliklinisk rådgivning for en myriade av psykiske problemer, inkludert tenåringer sliter med lav selvfølelse. Terapeuter først gjennomføre et inntak vurdering for å få en grundig historie og bestemme behovene til den enkelte. Terapitimer kan holdes ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig, avhengig av terapeutens anbefalinger. Terapeuter arbeidet med tenåring, og foreldre som er hensiktsmessig, for å finne kilden til lav selvtillit og måter å bygge selvtillit og selvtillit.

Residential Treatment

Residential behandling oppstår når en tenåring går til en terapeutisk anlegg for å bo for en periode mens i behandlingen. Liggetid kan være så kort som en uke eller så lenge som seks måneder, avhengig av tenåringens behov. Fordelene med bolig behandling er fjerning av miljø forstyrrelser og evnen til å gi intensive tjenester. Disse anleggene kan fokusere på intensiv behandling og reduksjon av alvorlige atferdsvansker. Men noen programmer er lik sommerleirer med friluftsliv, klasser og team-building utvikling. Wilderness programmer info gir en liste av villmarks-baserte programmer, og Family First Aid gir lister over bolig behandlingssentre basert på spesialitet.