Alternative løsninger for Lyme sykdom

January 6

Lyme sykdom er en flåttbåren sykdom som oppstår når et flåttbitt overfører bakterier fra slekten Borrelia til en menneskelig vert. Hvis oppdaget raskt, kan Lyme sykdom effektivt behandles med antibiotika. Imidlertid, når Lyme-sykdom går ubestemte, kan det føre til alvorlige helseproblemer. Alternative behandlinger kan lette bivirkninger forårsaket av antibiotika medisinsk behandling samt symptomer assosiert med bedring av sykdommen.

tidlig behandling

Fordi Lyme sykdom er forårsaket av bakterien, antibiotika er svært effektive i løpet av tidlig behandling. Spør deteksjon og antibiotikabehandling er nøkkelen til å motvirke Lyme sykdom før mer alvorlige eller kroniske symptomer. Alternative behandlinger kan lindre ubehaget av influensalignende Lyme sykdom symptomer eller utslett som utvikler seg i et flåttbitt nettsted, men bør ikke erstatte lege. Alternative løsninger kan redusere ubehagelige mage bivirkninger av antibiotikabehandling. Spis pro-biotiske yoghurt, drikke grønn te eller urtete som kamille eller peppermynte og drikke naturlig ginger ale å bosette magen.

Komplementære Solutions

Hvis Lyme-sykdommen ikke blir fjernet umiddelbart med antibiotikabehandling, kan det påvirke mange systemer i kroppen. The University of Maryland Medical Center anbefaler å bruke alternative løsninger for å komplettere tradisjonell medisinsk behandling av løpende Lyme sykdomsrelaterte helseproblemer som leddgikt, nevrologiske problemer og hjerteproblemer. Komplementære alternative behandlinger kan omfatte tidkrevende hvitløk - friske eller i kosttilskudd - for å styrke immunforsvaret, drikke grønn te og spise en diett rik på antioksidanter for å bidra til å styrke hjertet helse og bekjempe betennelser, og ved hjelp av akupunktur eller massasje terapi for å lindre smerter, smerter og tretthet.

Videre kan sterke doser av intravenøs antibiotika være nødvendig for å motvirke den stadige Borreliose bakteriell infeksjon hvis det ikke ble oppdaget raskt. Disse antibiotika er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré, enn oral antibiotika behandling brukes når Lyme sykdom er første kontrakt. Disse mer alvorlige bivirkninger kan bli redusert med komplementær alternativ ernæringsmessige og urte behandling. Spise krystallisert ingefær kan hjelpe med kvalme. Havregryn, hele korn brød og ernæringsmessige gjær i appelsinjuice eller stenket på popcorn kan bidra til å bekjempe kvalme og gi en ekstra dose av vitaminer.

alternative løsninger

For folk som ikke kan ta antibiotika på grunn av andre helsemessige bekymringer, samt folk for hvem flere kurs av antibiotika har vært mislykket i å utrydde Lyme sykdom bakterien, kan alternativ behandling være det eneste tilgjengelige alternativet. Urte kosttilskudd eller te som solhatt og Katteklo kan bidra til å øke immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner.

Mens effekten av homøopatiske midler mot Lyme sykdom ikke er vitenskapelig bevist, kan naturopathic leger anbefaler homeopatisk behandling for å redusere mange pågående Lyme sykdom eller post-Lyme sykdom symptomer. Omega 3 oljer, B-vitaminer, og Co-enzym Q-10 har blitt rapportert å styrke generell helse og bidra til å redusere effekten av vedvarende Lyme sykdom hos noen mennesker. Vær oppmerksom, men at Food and Drug Administration advarer mot å ta injeksjoner av bismacine, som er noen ganger anbefalt av alternative helse utøvere som Lyme sykdom behandling. Bismacine injeksjoner kan resultere i nyre eller hjertesvikt.