Årsak til Fungus

April 17

Sopp er et vidt begrep som gjelder for en klasse av arter. Mer enn 70.000 forskjellige typer sopp har blitt identifisert, inkludert både god sopp (antibiotika, trøfler, gjær og modell) og dårlig sopp (de som forårsaker infeksjoner).

Sopp er naturlig forekommende. Det er ingen årsak til sopp, men visse situasjoner kan oppmuntre deres vekst, og ulike sopp trives i ulike situasjoner.

Sopp kan vokse nesten hvor som helst. Visse typer av dårlig sopp kan vokse i kroppen eller rundt våre hjem og påvirke vårt daglige liv på negative måter. Forstå årsakene til disse dårlige sopp kan være nyttig i gjenværende friske.

Generelt soppvekst

Sopp er naturlig forekommende i nesten hver habitat, fra ørkenen til sjøen, fra varme omgivelser til lave miljøer. Sopp vokser selv i verdensrommet. Antallet sopp identifisert av forskere ikke engang begynne å skrape i overflaten av de estimerte mer enn 1,5 millioner sopp.

Stoffer som hjelpemiddel i vekst

Sopp mate ut av et bredt utvalg av økologiske elementer som sopp kan forbrenne, inkludert carbon skapt av andre organismer - det vil si de beiter av verts - nitrater, acetater, etanol eller ammoniakk. Så selv om sopp krever næringsstoffer fra en vertsorganisme å vokse, kan de finne disse næringsstoffene nesten hvor som helst under nesten alle forhold.

soppinfeksjoner

Visse soppinfeksjoner kan ha en negativ innvirkning på mennesker. Når disse soppene vokse på kroppen, kan de forårsake kløe og andre problemer. Årsaker til soppinfeksjoner inkluderer dårlig sirkulasjon, svette og et varmt og fuktig miljø.
Infeksjoner som er rettet mot kroppen har også spesifikke årsaker. Fotsopp er forårsaket av foten kommer i kontakt med en infisert person eller overflate - inkludert gulv eller delt fottøy. Ringorm er også forårsaket av kontakt med noen som er smittet.
Soppinfeksjoner kan bli forverret av kortison kremer. Når infisert med en sopp, kan kroppen bli vant til sopp og slutte å prøve å bekjempe den av. Soppen vil da vokse og forbli uhemmet.

Lawn Fungus

Sopp kan også vokse på plener og skade utseendet og helsen til gress. Disse soppene inkluderer mugg, dollar flekker, Heksering og sopp. Sopp på plener er forårsaket av et overskudd av vann eller mangel på næringsstoffer i jorda.

Sopp og matdepartementet

Sopp kan vokse på mat som ikke er riktig bevart. Aspergillus er den mest vanlige, for eksempel sopp. Den vokser hvis det er for mye fuktighet, hvis maten blir utsatt for en sopp i luften eller hvis maten begynner å dekomponere.