Hva skal jeg gjøre med en Natural Gas Leak

December 25

Hva skal jeg gjøre med en Natural Gas Leak


Mange boliger i Amerika bruker naturgass til oppvarming av boligene sine og drivstoff apparater som tørketrommel, ovner og ovner. Naturgass er en stor kilde til drivstoff, fordi den ikke produserer noe røyk, og det brenner rent og veldig varmt. Til tross for sin relative sikkerhet, kan naturgass lekke og forårsake akutte situasjoner. Som et hus eller leietaker, bør du kjenne til grunnleggende prosedyrer for å håndtere en naturlig gasslekkasje.

Hva er den lukten?

Naturgass har egentlig ingen lukt den. Men, legger gasselskapet en spesiell kjemisk kalt mercaptan til det for å gi den en distinkt lukt, slik at du vet om det lekker. Lukten har en skarp lukt av svovel, type som en råtten egg. Hvis du lukter dette mistenkelig lukt i hjemmet ditt, sjansene er det er naturlig gass som lekker et sted.

Sjekk dine apparater

Hvis lukten av mercaptan er bare svak, kan du først sjekke eventuelle gassdrevne apparater. Problemet er vanligvis så enkelt som en slukket pilot lys. Lær hvor sparebluss er plassert på vanlige husholdningsapparater som din ovn, komfyr rekkevidde og gass tørketrommel. Ikke tenne pilotflammen med en gang. Først åpne vinduer og satt opp vifter for å få løslatt gassen ut av huset. Etter 15 minutter eller så, bruk en lang kamp for å tenne slukket pilot lys. Hvis dette blir et hyppig problem, ta kontakt med produsenten eller en reparasjon person til å fikse maskinen.

Heavy Lukt

Hvis avslørende lukt er sterkere, eller du hører en hvesende lyd, kan gasslekkasjen være mer alvorlig. I denne situasjonen, ikke forsøk å se etter kilden til problemet. Evakuere bygningen umiddelbart, og pass på at ingen er igjen i huset, inkludert kjæledyr. Åpne dører og vinduer på vei ut. Når du er trygt utenfor, kaller du gasselskap, som skal ha et nødnummer. Nødetatene kan kontaktes hvis du ikke kjenner telefonnummeret. Det er flere ting du bør huske og lære alle familiemedlemmer i tilfelle av en gasslekkasje. Ikke bruk elektriske apparater, som omfatter mobiltelefoner, garasjeportåpnere og datamaskiner. Ikke bruk lysbrytere, stikkontakter eller starte en nærliggende bil. Umiddelbart slukke eventuelle sigaretter eller nærliggende stearinlys. Årsaken til disse forholdsreglene er at alt som kan føre til at en gnist kan føre til en eksplosjon.

utendørs Lekkasjer

Gasslekkasjer kan oppstå på utsiden av eiendommen også. Slike lekkasjer oppstår vanligvis under bygging som inkluderer å grave noen hull i bakken. Før du starter noen byggeprosjekter, bruke statens en samtale system som varsler alle dine verktøy slik at de kan markere hvor eventuelle underjordiske rør og linjer kan ligge. Hvis du ikke vet plasseringen av gassledningen, er det en sjanse for at du kan briste det ved graving. Tegn på en utendørs gasslekkasje er en pipelyd, blåser skitt eller en uvanlig oppdateringen av dødt gress. Som med innendørs lekkasje, må du ikke bruke elektrisk utstyr rundt et utendørs lekkasje. Ikke forsøk å reparere eventuelle linjer selv. I stedet går langt vekk fra området og ringe gasselskapet eller brannvesenet.