Mobiltelefoner og gastrointestinale problemer

August 25

Mobiltelefoner og gastrointestinale problemer


I de senere årene har en rekke studier, inkludert flere oppstår mellom 2001 og 2008 og notert på Electric Sense nettstedet, har skylden mobiltelefoner for en rekke fysiske problemer, alt fra auditive problemer til hjerte. nevrologiske og gastrointestinale problemer.

elektro~~POS=TRUNC følsomhet

Lloyd Burrell, en korsfarer for fornuftig mobiltelefon bruk på Electric Sense nettstedet, mener de fleste fysiske problemer forbundet med mobiltelefon bruk komme etter gjentatt bruk, på grunn av elektromagnetisk følsomhet. Mens stråling fra mobiltelefoner kan være liten, mener Burrell opphopning av denne strålingen kan være farlig, spesielt når de vurderer alle de ulike kilder til elektromagnetisk stråling i vårt daglige liv.

gastrointestinale effekter

Ifølge Burrell, noen av de mest vanlige virkninger av elektromagnetisk stråling på mage-tarmkanalen omfatter endringer i appetitt og nærings preferanser. Denne strålingen kan også føre til en økning i flatulens.

En tysk studie

The Center for tryggere Wireless bemerker også at i januar 2009 studie på mobiltelefon stråling i Selbitz, en by i provinsen Bayern i Tyskland, avdekket en rekke fysiske problemer som antas å være fra elektromagnetisk stråling. Den viste også at de som bor i nærheten av mobiltelefon tårnene og dermed motta enda mer stråling, opplevde kvalme, tap av appetitt og en rekke andre fysiske problemer i tillegg.