Sykehus Sykepleie Retningslinjer og prosedyrer

April 22

Sykehus Sykepleie Retningslinjer og prosedyrer


Tar blod, utstedelse IVs og generell pasientbehandling er bare noen av de oppgaver en sykepleier må ta vare på. I hovedsak er det sykepleier som primært omhandler og håndterer det meste av pasientens behov. På grunn av det høye nivået av ansvarlighet, er det strenge retningslinjer og prosedyrer som må følges for å sikre at pasienten forlater sykehuset glad og sunn.

Adgang

Noen av de mest spesifikke sykehus retningslinjer og prosedyrer har å gjøre med pasientens adgang til anlegget. Selv om sykehusets prosedyrer og retningslinjer vil variere, vil mange sykehus krever at alle pasientens helseopplysninger må være innspill til sykehusets database innen 24 timer etter innleggelse. Dette vil omfatte at pasientens navn, eksisterende helseproblemer, aktuelle helseproblemer og bestemt dato og tid pasienten kom inn i anlegget.

I tillegg til den "kontroll-in" prosess, blir sykepleier også nødvendig å opprette en plan for å utstede hjelp til pasienten, ofte kalt en vare plan. Dette vil etablere nåværende medisinske problemer og plan for angrep for å gi en løsning.

Nødhjelp

Hvis situasjonen oppstår, sykepleiere må forberede for nødhjelp, og alle sykehus skal ha retningslinjer og rutiner for å legge ut hva som skal skje i et slikt tilfelle. For eksempel, hvis en pasient er blødning overdrevet, også kjent som blødninger, så sykepleieren bør umiddelbart rapportere og henviser til en lege, som sykepleier ikke kan være utstyrt for å rette problemet.

Dette er også tilfelle for pasienter med tredje grads forbrenning. I denne situasjonen bør sykepleieren referere til en lege som spesialiserer seg på brannofre, samt gi generell førstehjelp som sterilisering og dressing sårene.

For å gi effektiv service til pasienter på livet støtte, er sykepleiere ofte nødvendig for å oppnå og opprettholde riktig hjerte livet støtte sertifisering.

Blandet

Som sykepleier er det din jobb å regelmessig sjekke på pasienten og gi løpende omsorg. For å sikre dette er ikke en subjektiv test, mange sykehus har spesifikke retningslinjer. For eksempel har noen sykehus krever en sykepleier gjennomgå en fysisk vurdering av pasientens tilstand hver åttende time, og vitale tegn bør kontrolleres hver fjerde time med mindre annet er oppgitt. Enhver og alle endringer som gjelder pasientens tilstand må tas, registrert og innspill til sykehusets valgt database.

I tillegg, hvis noen medisiner administreres, en tilstrekkelig registrering av navn, beløpet gitt og dato og klokkeslett for utstedelse må holdes. Dette er alt for å sikre at pasienten er effektivt tatt vare på, samt minske muligheten for uaktsom ansvar og søksmål mot sykehuset.