Hvordan Karate Hjelp barna med ADHD?

May 17

Hvordan Karate Hjelp barna med ADHD?

om ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD, er en av de vanligste barndommen lidelser, ifølge National Institute of Mental Health. Hver dag leger foreskrive legemidler for barn med ADHD i et forsøk på å dempe symptomer som rastløshet, manglende fokus, problemer med å kontrollere atferd og hyperaktivitet. Regelmessig mosjon, en strukturert livsstil, sunn næringsrik mat (minus kunstige smaker og farger) og positiv disiplin støtte et barns mentale og fysiske helse. Foreldre blir til Martial Arts for å hjelpe sine barn med ADHD.

Trening som Medisinering

Harvard University John Ratey skrev flere bøker om ADHD. Han sier: "Tenk på trening som medisin." For noen, sier han, kan trening eliminere behovet for medisinering helt. Øvelse slår på "oppmerksomheten system" som han kaller det, som krever at barn fokusere og ta hensyn. Han navnene Tae Kwon Do som en av øvelsene bra for barn med ADHD, siden det krever at du følger nøye med på kroppsbevegelser. Alle Martial Arts har dette kravet, og noen av de viktigste fordelene er økt disiplin, fokus og utholdenhet. Barn lærer å gjøre hva de har å gjøre uansett hvor vanskelig det er, ta hensyn til oppgaven og ikke å gi opp. Forhåpentligvis vil de også møte en instruktør som ikke vil gi opp i dem. Atferd endringer skje over en periode med konsekvent arbeid.

Begynn Martial Arts

Ring lokale Martial Arts skoler i ditt område og sette opp en avtale for en innledende leksjon. De fleste skoler tilbyr en gratis leksjon, og gir deg muligheten til å se sin skole, møte sine instruktører og se barnet ditt ta klassen. Før klassen spør dem om de arbeider med barn med ADHD. Ta hensyn til hvordan de lærer og snakke med barna. Du kan ikke merke en endring i barnets oppførsel den første dagen, men sørg for at instruktøren er fortsatt rolig og tålmodig med barnet ditt. Mange barn med ADHD lider av lav selvfølelse og Martial Arts skal hjelpe med selvtilliten. En god Martial Arts Programmet legger vekt målsetting med alle sine studenter og ditt barns første målet kan være så enkelt som å lære å fokusere bare på instruktøren. Med dette gjentatte forsøk vil du bli overrasket over resultatene.