Diet for høy kalium og høyt kolesterol Pasienter

February 12

Pasienter med høyt kalium og høyt kolesterolnivå har større risiko for tilstander som hjertesykdom. Høy kalium kan også føre til at nyrene til å bli overarbeidet, noe som resulterer i nyrestein. En spesiell diett lav i "dårlig fett" kan være gunstig for å redusere kalium og kolesterol, derfor redusere risikoen for andre mer alvorlige forhold.

Kalium og kolesterolnivået

Kalium er ansvarlig for regulering av muskelvevet, og sender nerveimpulser og å drive elektriske impulser i kroppen. Høye nivåer av kalium eller hyperkalemi, kan påvirke kroppens systemer og resultere i lav eller uregelmessig puls, svak puls, oppkast og kvalme. Høy kalium kan være forårsaket av diett, medikamenter, nyresvikt, acidose og Addisons sykdom. Symptomer på høyt kalium er sjelden oppleves av de som er rammet.
Høyt kolesterol kan øke en persons risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag, angina og hjertesykdom. Høyt kolesterol, eller hyperlipidemi, kan være forårsaket av familiens historie, dårlig kosthold med mye fett og kalorier, og lite eller ingen trening. En diett lav i natrium, oljer og kolesterol kan ha nytte pasienter med høyt kalium og høyt kolesterol på mange måter. Disse diettene skal ha et høyt innhold av andre vitaminer og mineraler, inkludert fiber, kalsium, magnesium og jern.

Low-Potassium Diet

Kalium er viktig for nyre helse og bidrar til å redusere faren for nyrestein. En diett for noen med høye nivåer av kalium bør inneholde mye hele korn, magre meieriprodukter, grønnsaker og frukt. Du vil ønske å holde inntaket av kalium i henhold til 2000 mg per dag for å bli betraktet som en lav kalium kosthold. Redusere forbruket av melk, nøtter og kjøtt. De med høy kalium bør ikke forbruke sjokolade. Porsjoner med grønnsaker og frukt bør begrenses til en halv kopp hver gang.

Low-Kolesterol Diet

En lav-fett, høyt fiber diett anbefales for pasienter med høyt kolesterol. De samme frukt og grønnsaker er nødvendig, som i lav-kalium diett. Hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt, som kylling, fisk eller kalkun, er andre gode mat for en lav-kolesterol diett. Sørg for å redusere inntaket av fett og vegetabilsk olje. Unngå mettet og trans fett helt.

"Bad Fats"

"Bad fett" årsak oppbygging i hjertet og fordøyelsessystemet. Transfett er laget av hydrogenerte oljer er ofte funnet i pakket mat som konserveringsmiddel. Vegetabilsk olje kan inneholde mange transfett. Bruk linfrø, raps eller olivenolje i stedet. Mettet fett bør også unngås hvis du trenger en lav-kalium eller lav-kolesterol diett. Mettet fett finnes vanligvis i margarin og fett.