Hvordan få styrke

February 7

Hvordan få styrke


Menneskekroppen er laget for å tilpasse seg skiftende omstendigheter, er dette en funksjon som har blitt finjustert av millioner av år med evolusjon. Dette gjelder også for fysiske løfte krav; Kroppen din vil tilpasse seg økende vekt etterspørsel ved å skape mer muskelvev. Opprette fysisk styrke krever en progressiv overbelastning av musklene dine. Progressiv overbelastning betyr ikke løfte vekter som er for tunge, snarere vekter som skal bruke musklene fulle vektløfting kapasitet.

Bruksanvisning

1 Opprett en vektløfting rutine som omfatter alle de store muskelgruppene. Denne rutinen bør være fire til fem 45-minutters økter per uke. Sørg for at hver store muskel ikke blir trent i mer enn to ganger i uken. Sørg for inkludering av hoved sammensatte heiser som boksen knebøy, benkpress, sammensatte rad og døde heis. Legg til andre målrettede øvelser til rutine for å sikre inkludering av alle muskler.

2 Test din vektløfting kapasitet på den første dagen. Starter lavt og jobbe deg opp til å finne en vektbelastning for hver øvelse som vil tillate maksimalt seks til åtte repetisjoner ved hjelp av riktig form. Spill denne vekten.

3 Fortsett rutinen bruker maksimal vekt for hver øvelse som gjør at seks til åtte repetisjoner. Du vil bli sterkere og må legge mer vekt på å holde denne repetisjonen serien. Juster etter behov og registrere fremgang.

Hint

  • Ta en hel uke fri trening hvert halvår for å la musklene hvile.
  • Spis en høy-kalori og protein diett for å tillate kroppen å skape muskelvev.
  • Vent minst 24 timer mellom treningsøktene for en privatperson muskel. Musklene trenger tid på å reparere og vokse.
  • Ha alltid en spotting kompis til stede.
  • Forsøk aldri en heis som er utenfor ditt ferdighetsnivå. Når du er i tvil bruker en lavere vekt.