Hvordan å miste vekt med Salsa Dancing

August 23

Hvordan å miste vekt med Salsa Dancing


Mange vokser lei av å utføre de samme gamle øvelsene i et forsøk på å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å slippe pounds og ha det gøy på samme tid, bør du vurdere å lære å salsa. Salsa dans gir deg en hyggelig cardio trening som vil hjelpe deg å miste overflødig vekt. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med salsa dans.

Bruksanvisning

1 Kjøp en instruksjonsvideo. Hvis du vil lære de grunnleggende bevegelsene til salsa dans, bør du få en DVD som forklarer hvordan du mestrer de grunnleggende og mer komplekse trinn. Dans Av de Inches gjør en salsa tema video som du kan bruke.

2 Få salsa musikk som vil holde deg motivert. Gjennomgå salsa musikk før du kjøper noen CDer. Ideelt sett vil musikken pumpe deg opp og du ønsker å arbeide opp en svette.

3 Lær de viktigste trinnene som utgjør salsadansing. Å trene, må du finne ut hvordan du utfører cha cha, hip ruller og marengs. Når du lære trinnene, kan du sette dem sammen som en dansesekvens.

4 Begynn sakte. Den enkleste måten å begynne salsa dans er å ikke prøve å danse til den fartsfylte musikken først. Gå gjennom hvert trinn i sakte tempo før praktisere det med musikk.

5 Plan for å bruke minst en halv time om dagen praktisere bevegelsene dine. Repetisjon er nøkkelen til å mestre stil, så vel som brenner kalorier. Du kan trene hjemme eller ta dine trekk ut på dansegulvet.

Hint

  • Hvis du har problemer med trinnene, gjør utskrifter til å bruke mens praktisere som en påminnelse om hvordan du utfører bevegelsene.
  • Virkningen av treningen vil avhenge i stor grad av tempo. For en høyere effekt trening, utføre bevegelsene på en raskere enn normal hastighet.