Hva er tegn og symptomer på Pet allergi hos spedbarn?

November 16

Allergi er ikke morsomt, spesielt når den lidende er bare en baby. Dessverre kan menneskets beste venn være årsaken til disse kløende øyne og rennende nese. Pet allergi kan gjøre et barn elendig, så det er viktig å finne ut om han har symptomer på allergi, og om han virkelig er allergisk mot kjæledyret ditt.

pet Allergi

Hvis et spedbarn har et kjæledyr allergi, hun har en immunreaksjon på kjæledyret dander, spytt, avføring eller urin. Det kan forekomme dersom barnet puster i flass eller hvis dyret slikker henne.

Tegn og symptomer

Noen av de vanligste symptomene på et kjæledyr allergi inkluderer en rennende nese, nysing, tett nese, kløende eller rennende øyne, tungpustethet, eller tilbakevendende forkjølelse eller ørebetennelse.

andre muligheter

Mange av de ovennevnte symptomene er også tegn på forkjølelse, eller barnet kan være allergisk mot noe annet enn kjæledyr. Det kan være nødvendig å ta barnet til en lege for å se om han er syk eller om det er allergi. Hvis det er fast bestemt på å være en allergi problemet, kan barnet trenger å se en allergolog for å finne ut hva han er allergisk mot.

Forebygging

Dessverre er det ikke påvist måter å hindre et kjæledyr allergi. Noen barn med kjæledyr allergi gjøre bedre med allergi når de er eldre, så det kan være mulig å få et kjæledyr når barnet er 6 år eller eldre.

alternativer

Det er noen behandlingstilbud, for eksempel allergivaksinering, som kan ha nytte barnet. Hvis allergi er alvorlig, kan det være nødvendig å finne kjæledyret et nytt hjem. Holde huset rent, ved hjelp av et HEPA luftfiltreringssystem, støvsuging ofte, og holde kjæledyret ut av møbler kan også holde allergener til et minimum.