Diet Ideer for hypoglycemics

June 16

Hypoglykemi er utskillelsen av overdreven insulin, noe som resulterer i lav blodglukosenivåer (sukker). Det fører til at utgivelsen av hyperglykemiske hormoner som er ansvarlig for desorienterte, engstelige og nervøse følelsene du har når blodsukkeret har gått for lavt. I de fleste tilfeller er effekten lett reverseres ved å forbruke sukker, men fordi hypoglykemi kan føre til kramper, bevisstløshet, eller død, er det best å opprettholde sunne blodsukkeret i løpet av dagen.

insulin Spikes

Spise mat som kan konverteres til glukose raskt fører til insulin til rush i å rydde opp i overkant. Grunnen til at et sukker høyt etterfølges av et sukker krasj er fordi insulin fjerner sukker og lagrer den for senere bruk. Unngå plutselige økninger i blodsukkeret er nøkkelen til å hindre en hypoglycemic tilstand.

glykemisk indeks

Glykemisk indeks ble utviklet for bruk med diabetes. Den definerer næringsstoffer ved hastigheten som matvarer omdannes til blodglukose. Mange pakket mat er nå merket med en GI rating, jo lavere tall, jo bedre. Følg linken (GI indeks) for en komplett liste over ulike matvarer.

Få tak på karbohydrater

Karbohydrater kan bli definert som enten enkle eller komplekse. En generell regel er at enkle karbohydrater konvertere til glukose raskt. Sukker, brus, sportsdrikker, kaker og godteri er alle enkle karbohydrater.
Komplekse karbohydrater er de som konvertere til glukose i et saktere tempo, og inkluderer flere betydelige mat kilder, for eksempel pasta, ris, poteter og brød.

Ikke alle komplekse karbohydrater er skapt like

Stivelsesholdige karbohydrater og karbohydrater som har vært over behandlet om komplekse fordøye med en hastighet lik enkle karbohydrater; hvitt brød og russet poteter er gode eksempler. Velg 100 prosent stein bakken brød i stedet for hvit, utveksle de vanlige poteter for søtpoteter, og spise brun ris i stedet for hvit. Kort sagt, sentrere karbohydrater rundt mat som beholder sin fiber. (Les etikettene og kjøpe de med høyest gram fiber.)

Nivå din diett

Et balansert kosthold er bra, men å opprettholde sunne blodsukkeret krever et nivå diett. Dette betyr å holde en jevn strøm av ernæring som kommer i løpet av dagen. Unngå lange perioder uten mat ved å spise fem eller seks små eller mellomstore måltider i stedet for de tradisjonelle tre store. Ved å gjøre dette, kan du forhindre oppturer og nedturer.