Chiropractic Care for forstoppelse

July 13

Selv om forstoppelse er et symptom på at omtrent alle opplever på et eller annet tidspunkt, de fleste er ubehagelig å snakke med en lege om sine tarmproblemer. Imidlertid kan alvorlige helsemessige forhold oppstå hvis forstoppelse står ubehandlet. Mens de fleste tilfeller av forstoppelse stammer fra ikke spiser nok fiber, mangel på mosjon eller ikke drikker nok væske, noen forstoppelse problemer knyttet til nervesystemet. Chiropractic omsorg er et vanlig forstoppelse behandling, spesielt når nervecellene er årsaken.

Hva definerer Forstoppelse

En person som har avføring mindre enn tre ganger i uken regnes som forstoppet. I tillegg avføringen er hard, liten og tørr, noe som gjør dem vanskelig å passere gjennom endetarmen. Mange mennesker som er forstoppet føler oppsvulmet og opplever ubehag fra å ha en full tarm. Strai oppstår også fra å prøve å presse avføringen ut.

Behandling av forstoppelse

I mange tilfeller er lettelse for forstoppelse så enkelt som endringer i kosthold, økt mosjon og ta et avføringsmiddel eller krakk tøymykner. Det kan være nødvendig for deg å innlemme lin i kostholdet ditt, for å kutte ned på mettet fett og for å eliminere raffinert mat, meieriprodukter, sukker, alkohol og koffein. Men hvis du opplever forstoppelse ofte tross for å gjøre kosttilskudd og endringer i livsstil, se på alternative behandlingsformer.

Flere urter fungere som et avføringsmiddel eller hjelpe til med fordøyelsen. De vanligste er lakris rot, ingefær, løvetann rot og fennikel frø, som er tatt av bløtlegging i te. I tillegg til disse behandlingene, kan chiropractic omsorg være nødvendig for å manipulere områder forårsaker tarmproblemer.

Kiropraktikk Justeringer for kronisk forstoppelse

Korsryggen justeringer bidra til å kurere kronisk forstoppelse ved lettelser press på nerverøtter som stammer fra ryggraden. Den nedre delen av ryggraden er der nerverøttene av cøliaki ganglion koble til. Dette er nervesenteret for galleblæren, mage, tynntarm, milt, lever, nyre og tykktarm. Når det er press på disse nerverøtter, er forstoppelse en av symptomene som kan oppstå. Foruten den nedre delen av ryggraden, kan kiropraktisk justering av øvre cervical og kraniale bein løse forstoppelse problemer.

Flere case-studier indikerer suksess for kiropraktisk justering for å behandle forstoppelse hos spedbarn, barn og voksne. En 2000 studie utført av kiropraktor JM Hunt og publisert i Journal of Clinical Chiropractic Pediatrics, vol. 5, nr 1, illustrerer hvor øvre cervical justeringer kurert forstoppelse hos et spedbarn som hadde lidd en brukket venstre kragebenet under fødselen. I en 1993 sak rapport publisert i Chiropractic Technique august 1993, 5 (3): 101-103, kiropraktor EG Hewitt brukt en ryggrad og kranie justering for å avlaste en syv måneder gammel jente kronisk forstoppelse. Australske kiropraktorer i en 1992 undersøkelse publisert i Journal of manipulerende og Fysiologiske Therapeutics, 15: 171-180, bekrefter at personer som lider av forstoppelse nytte av kiropraktisk justering.

Ved å korrigere feiljustert ryggvirvler gjennom kiropraktisk justering, normale tarmfunksjonen vil trolig gå tilbake.