Bivirkninger til Parasite Zappers

October 30

Bivirkninger til Parasite Zappers


Ser på nettet og du finner ingen mangel på elektrisk "zappers" som tar sikte på å drepe parasitter, bakterier og virus. De fleste selgere hevder sine enheter er i tråd med arbeidet til Dr. Hulda Clark, som har offentliggjort verk fremholder at de fleste smittestoffer kan bli drept ved bruk av spesielle elektriske aktuelle frekvenser. Zappers hevder å levere elektriske pulser Clark navngitt. Zappers har vist seg å forårsake uønskede reaksjoner for noen, imidlertid, og i alle tilfeller er de klinisk ineffektiv.

pacemaker Problemer

Personer med pacemaker bør ikke forsøke å bruke en zapper. De elektriske impulser fra zapper kan forstyrre elektriske impulser fra pacemakere og skape feil. En ødelagt eller dysfunksjonell pacemaker kan føre til hjerterytmeforstyrrelser, som kan være dødelig.

effekter

Selgere av zapper produkter hevder deres produkter ikke har noen bivirkninger. Ifølge US Food and Drug Administration, bortsett fra pacemakeren problemet, er dette trolig sant. Det er fordi FDA opprett zappers har ingen klinisk effekt og er en komplett spøk. I virkeligheten, de gjør lite skade eller svært gode.

hoax

Ifølge en Quackwatch artikkel av Dr. Stephen Barrett, MD, Dr. Hulda Clark holdt en Ph.D. i zoologi og var aldri en lege. Hun ble også arrestert for å praktisere medisin uten lisens. Barrett rapporterte også at i flere tilfeller, Clark diagnostisert pasienter med ikke-eksisterende varianter av parasitter. Både Barrett og FDA hevder at Clark mangler noen kliniske backing og at elektrisitet strømmer ikke kurere sykdommer hos mennesker, inkludert parasitter.

FDA Ban

I 2001 FDA inngått et samarbeidsprosjekt med Federal Trade Commission for å slå ned på selgere og importører av produkter som gjør falske og farlige helsepåstander. Som en del av Operation Cure.All, FDA forbudt salg av zappers i USA og gikk etter selskaper - inkludert Internett-baserte selgere - som annonseres hevder det anses uforsvarlig og falsk.