Hva skal unngås i Natural Cures for gjær infeksjoner

December 15

Det er en overflod av naturlige botemidler for gjær infeksjoner som involverer bruk av felles matbutikk elementer og urte tinkturer. I beste fall disse kurer er avhengige av anekdotiske støtte. Hvis du ønsker å raskt lettelse fra gjær infeksjon, er det best å unngå naturlige botemidler og holde fast ved det medisinske eksperter kan forsikre deg er prøvd og sant.

Kjerring Cures

Det er så mange naturlige botemidler som hensikt å bli kvitt gjær infeksjoner, er det vanskelig å sortere ut potensielt nyttig fra downright ubehagelig. Ett middel instruerer kvinner til å skyll en tampong i yoghurt og sett den inn i vagina, eller bruke yoghurt direkte inn i skjeden med en bomullspinne. Andre naturlige rettsmidler inkluderer bruk av et eple cider eddik eller kaliumsorbat (mat konserveringsmiddel) douche, sette inn skrelte hvitløksbåter inn i vagina for 10 dager, eller bruke borsyre, tea tree olje eller honning til vagina i minst en uke.

Flere moderne holistisk cures tie vaginal gjær infeksjoner til en kvinnes kosthold. En "candida rens" diett hensikt å kurere gjær infeksjoner ved å eliminere sukker og karbohydrater fra kosten, inkludert melasse, honning, hvitt mel, hvit ris og korn. Det er mange naturlige botemidler markedsført på internett, men vær forsiktig: The Federal Trade Commission har utstedt pålegg mot mange markedsførere for å selge falsk gjær infeksjon botemidler (se Ressurser).

Hva sier ekspertene

Hvis du ønsker å effektivt behandle din gjær infeksjon, er det best å unngå enhver behandling eller kur som ikke har US Food & Drug Administration godkjenningsstempel. Ifølge Mayo Clinic, den eneste naturlige kur for gjær infeksjoner som har et snaut mengde troverdighet er metoden med å bruke vaginale stikkpiller som inneholder L. acidophilus, noe som reduserer gjær infeksjon symptomer. Men studier utført på inntak L. acidophilus - usøtet yoghurt - viste at det ikke forhindre eller kurere gjær infeksjoner.

Som Mayo Clinic påpeker suksess med hjem rettsmidler har bare anekdotisk støtte. Naturlige botemidler er ikke støttet av vitenskapelige studier. Mayo Clinic eksperter advarer også kvinner mot candida rens dietter, som det har vært noen studier for å bevise at de Candida albicans i kroppen forårsake noen andre symptomer eller plager, og heller ikke at kostholdet påvirker antall Candida i kroppen.

En sikker kur

Hvis du ønsker en sikker rette for gjær infeksjon, er det best å unngå "hit eller savner" naturlige kurer og hold deg til hva som effektivt behandler dem: FDA-godkjente soppdrepende kremer eller stikkpiller, for eksempel mikonazol, klotrimazol og tioconazol. Disse går av merkenavn Monistate, Gyne-lotrimin og Vagistat på ditt apotek. Legen kan også foreskrive en oral medisin som heter Diflucan å kurere din gjær infeksjon.

Det er mange fordeler med å kjøpe en over-the-counter behandling for å behandle gjær infeksjon. De er billige, arbeide raskt og ikke krever en lege besøk. Men hvis dette er første gang du har opplevd symptomer på en gjær infeksjon (vaginal kløe, svie og utflod), se din helsepersonell før du behandler den. Hvis du ikke har en gjær infeksjon, kan behandle symptomene med soppmidler eller hjemme rettsmidler føre til helsemessige komplikasjoner.