Organiske kalde rettsmidler

March 13

Organiske kalde rettsmidler


Du kan ikke kurere en kald, men du kan lette forkjølelsessymptomer og redusere varigheten av en kald med organisk rettsmidler. Den beste måten å behandle en kald er forebygging. Når du har en kald, folk har mange over-the-counter medisin valg. Mange naturlige kaldt rettsmidler berolige kaldt symptomer, og du kan innlemme dem i ditt daglige kosthold som forebyggende behandling.

Vitamin C

Vitamin C er et vanlig naturlig middel for å forebygge forkjølelse. Selv om vitamin C ikke vil ha mye kraft når du forkjølet, som omfatter vitamin C i din daglige kosthold kan forebygge forkjølelse og redusere varigheten av en kald når du får sniffles. Frukt, spesielt sitrusfrukter, og naturlig fruktjuice er de beste kildene for vitamin C. Drikk mer appelsinjuice, spiser mye frukt eller kombinere frukt rik på vitamin C i en deilig kald-kampene smoothie å forebygge forkjølelse.

Echinacea

Echinacea er en urt med antibakterielle egenskaper som bekjemper virus og bakterieinfeksjoner. Echinacea bekjemper forkjølelse ved å øke nivåene av properdin, et kjemikalie i immunsystemet ansvarlig for å beskytte kroppen mot virus og bakterier. Ta echinacea ved første tegn på en kald for å sikre en rask utvinning.

Hvitløk

Hvitløk inneholder antibakterielle egenskaper, slik som potent, naturlig antibiotika allicin, som øker immunforsvaret og bidrar til å bekjempe infeksjoner. Innlemming hvitløk i måltidene når du er forkjølet vil lette symptomene og føre til raskere restitusjon. Du kan også kjempe en kald med løk og purre, som inneholder tilsvarende infeksjon-bekjempelse egenskaper som hvitløk. Innlemming hvitløk, løk og purre i din vanlige diett kan også bidra til å forhindre forkjølelse.

ingefær

Lastet med antioksidanter samt antiviral og smertestillende egenskaper, hjelper fersk ingefær forebygge og behandle forkjølelse, sår hals og betennelse i slimhinnene og reduserer smerte og feber. Ingefær inneholder også et mildt beroligende som vil hjelpe deg å få resten du trenger når du er forkjølet. Drikk ingefær te eller suge fersk ingefær i varmt vann, tilsett ingefær til frukt smoothies eller innlemme ingefær i dine måltider til både behandle og forebygge forkjølelse.

Sitron og honning

Sitroner alene er rike på kaldforebygge vitamin C, men sammenkobling sitron med honning kan lindre kaldt symptomer når forebygging ikke fungerer. Varm te eller varmt vann søtet med honning og sitron er en tradisjonell naturlig rette for lindrende sår hals, og kan også gi midlertidig lindring fra tette luftveier.

Peppermynte

Hot peppermynte te kan lindre en rekke kaldt symptomer. Peppermynte fungerer som et slimløsende, bidrar til å fordrive slim fra lungene og luftveiene, samt en decongestant, bidrar til å fjerne bihulene. Peppermynte kan også avlaste smertefull hodepine og redusere feber ved å få kroppen til å svette og kjøle seg ned.

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe er din go-to kald-kampene måltid, og ikke bare fordi stikke til væsker når du er forkjølet forhindrer dehydrering. Kyllingsuppe kan også midlertidig lindre noen kalde symptomer. Ikke bare selen i kylling øke immunsystem, men varm suppe lindrer sår hals mens dampen gir midlertidig lindring av nesetetthet. Høye bearbeidet mat, selv supper, vil ikke gjøre noe for å behandle din kald, så unngå å spise hermetisert supper og lage din egen kyllingsuppe med økologiske ingredienser. Du kan også gi din kyllingsuppe en ekstra kald-kampene spark ved å legge infeksjon-kampene hvitløk og løk.