Om nivå fire Alzheimers

June 15

En person plaget med Alzheimers sykdom vil passere gjennom flere stadier av utviklingen. De fleste eksperter merke syv stadier eller nivåer av sykdommen begynner med ingen symptomer i det hele tatt, og går videre til alvorligste symptomene, inkludert problemer med å gå, og ofte en manglende evne til å samhandle med andre mennesker i det hele tatt. Den tidlige Alzheimers stadium anses nivå fire. Dette er når en person begynner å oppleve moderate kognitive svekkelser.

Egenskaper

Det er flere egenskaper som definerer nivå-fire Alzheimers sykdom. Personer med tidlig Alzheimers sykdom begynner å se en nedgang i mange av sine kognitive ferdigheter. Kognitive utfordringer kan føre til problemer med å håndtere egen økonomi eller økonomi for et individs bedrift eller arbeidsgiver. Plikter som involverer nøye planlegging kan være frustrerende for noen med nivå-fire Alzheimers. Et annet fellestrekk ved nivå fire Alzheimers er en person ikke er i stand til å huske personer som de har blitt nylig kjent eller å huske detaljer om nylige hendelser. Enkeltpersoner i de tidlige stadier av Alzheimers vanligvis begynner å ha problemer med å huske noen detaljer fra sin fortid.

Betydning

Stage-fire Alzheimers vil ha en betydelig innvirkning på en persons liv. De står overfor en progressiv sykdom som til slutt kan ta deres evne til å fungere selvstendig. Selv i scenen fire, som er mild og tidlig fase av Alzheimers, kan pasientene se betydelige endringer i sine liv. Noen med Alzheimers kan gjøre feil eller opplever problemer når balansere en sjekkhefte eller betale regninger. Forbereder en ferie, planlegger en bursdagsfest eller utføre andre moderate til vanskelige oppgaver kan bli frustrerende og vanskelig for en person i den fjerde etappen av Alzheimers. Minner kan begynne å falme i denne fasen også.

Forebygging / løsning

Alzheimers sykdom er en sykdom uten en kur og uten fullstendig forebygging. Imidlertid kan en sunn livsstil bidra til å forebygge Alzheimers. Personer som har levd et sunt liv kan se en langsommere progresjon av sykdommen hvis de blir berørt med Alzheimers på et tidspunkt i livet. Alle bør jobbe mot å hindre Alzheimers gjennom hele livet ved å bo fysisk aktiv og ble vel som å spise en godt balansert kosthold. Å ha sterke sosiale interaksjoner også kan bidra til å redusere risikoen for Alzheimers. Enkeltpersoner bør fortsette å utforske verden og lære nye ting i alle faser av livet. Å holde en tanke aktiv er like viktig i potensialet forebygging av Alzheimers som å holde kroppen aktiv.

Advarsel

Hvis du mener at en kjær viser tegn eller symptomer på begynnende Alzheimers sykdom, ta kontakt med en lege. Selv om det er ingen kur for Alzheimers, er det potensielle behandlinger for å hjelpe bremse utviklingen av sykdommen. Det er også viktig å sikre at en person lider av Alzheimers og ikke fra depresjon. Noen symptomer på Alzheimers kan speile tegn på depresjon. Eksempler på dette er enkeltpersoner blir trukket tilbake eller viser en mangel på interesse i deres favoritt aktiviteter.

betraktninger

Hvis du har kjære med scene-fire Alzheimers, må du kanskje begynne å hjelpe dem med noen oppgaver. Tilby å yte bistand når de arbeider på finansielle oppgaver. Du kan også hjelpe en kjær å komme dit de skal gå, slik at de ikke trenger å kjøre. Personer med Alzheimers, selv i de tidligste stadier, kan noen ganger gå seg vill og forvirret når du kjører. Tilby din hjelp på en måte som ikke vil true uavhengigheten til dine kjære. Husk at du ønsker å hjelpe dine familiemedlemmer beholde sin verdighet til alle tider.