Celebrity Detox Diet

May 23

Hollywood-kjendiser elsker rensing dietter. Den mest populære detox diett er Master Cleanse eller Lemonade Diet, som Beyonce Knowles vant til å komme i form for sin hovedrolle i filmen "Dreamgirls". Det er spioneringen som en stor detoxifier og en måte å miste noen få pounds fort når du virkelig trenger det.

Master Cleanse

Kjendiser er veldig spesielt om sine dietter. Og for å se bra ut på den røde løperen, har rensing blitt big business. Gwyneth Paltrow, Howard Stern, Anne Hathaway og Denzel Washington er sagt å være blant kjendisene som har detoxed med Master Cleanse.
The Master Cleanse, skapt av alternativ helse praksis guru Stanley Burroughs i 1941, sies å ikke bare gifte, men også eliminere sug etter cola-drikker, alkohol, tobakk og junk food. Rens krever drikker noe annet enn en sitron juice concoction i flere dager. Planen inkluderer også en fase-in, som gjør at dieter å konsumere salater, nøtter, frø, juice og buljong, og en utfasing, som overganger dieter til en fast-food plan.

Drikken

The Master Cleanse er en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper at du drikker i minst 10 dager. Noen bor på rens for lengre perioder av gangen, noen ganger så lenge som 90 dager. Ingen fast føde er tillatt.
Mens på rens, gjør en salt-vann flush hver morgen ved å legge 2 tsps. havsalt til en full liter vann. Drikk hele Quart. Flush renser ut din fordøyelsessystemet. Deretter drikke seks til tolv glass sitron væske hver dag.
En enkel servering av Master Cleanse består av følgende:
2 ss. ferskpresset sitronsaft
2 ss. organisk Grade-B lønnesirup
Litt cayennepepper
1 kopp filtrert vann
Også drikke en urte avføringsmiddel te hver kveld. Senna te er anbefalt. Burroughs sa te bidrar til å frigjøre giftstoffer i fordøyelses området, noe som gjør det lettere for saltvann å skylle avfallsstoffer fra kroppen.
Du kan kjøpe en Master Cleanse kit hos din lokale helsekost butikk.