Kokosolje Fakta

February 12

Kokosolje Fakta


Kokosolje har mange gunstige bruksområder. Oljen er laget av å trykke på kokos kjøtt og ekstrahere de naturlige safter. Folk i mange tropiske steder har spist kokosolje som en primær kilde til fett i hundrevis av år. Kokosolje er også bra for hud, hår, vekttap og helbredelse.

Historie

Folk i Sentral-Amerika, Afrika, India, Polynesia og Asia har brukt kokosolje i århundrer. Dokumenter fra 1500 f.Kr. avslører at denne oljen ble brukt til healing og lindrende sinn og ånd. Det var en viktig komponent i indisk ayurvedisk medisin i hundrevis av år. Berømte oppdagelses James Cook skrev om dyder kokos og kokosolje. Etter andre verdenskrig, kokosolje kom i USA som "kokos smør", og i England som "margarin."

Hudpleie

Kokosolje er ofte brukt som en massasje olje. Aromaterapi sies å lindre psykisk stress, og bidra til å oppnå bedre mental fokus. Kokosnøttolje kan anvendes som en fuktighetskrem for huden. Ifølge Coconut Research Center, forsinker kokosolje rynker - å forebygge aldringsprosessen, som normalt ville bli fremtredende når du blir eldre. Psoriasis, eksem og eksem forebygges og behandles med kokosolje. Noen kroppspleieprodukter, som for eksempel såpe, lotion og kremer, inneholder kokosolje som en av sine viktigste ingrediensene.

Hårpleie

En av de beste kildene til ernæring for håret ditt er kokosolje. Kokosolje gir håret med en skinnende hud. Kokosolje er en ingrediens i mange balsam og flass lettelse kremer - og bidrar dermed reparere skadet hår. Det gir også essensielle proteiner som trengs for å gi næring til håret ditt, og i henhold til Coconut Research Center, kan kokosolje lindrer håret av noen flass, lus eller lus egg. Kokosolje har også en sterk kokos duft som nytes av noen mennesker.

Vekttap

Kokosolje inneholder kortkjedede fettsyrer som er lett fordøyd. Ifølge Coconut Research Center, hjelper kokosolje skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer for å opprettholde sunne funksjoner og fjerner stress på pancreases, som fører til en økning i metabolismen - brenner mer energi og hjelpe overvektige mennesker i å miste vekt.

Helbredelse

Kokosolje inneholder antimikrobielle lipider som har anti sopp, antivirale og antibakterielle egenskaper - styrker immunforsvaret. Når kokosolje påføres på infeksjoner, er et kjemisk lag dannet, som beskytter området fra støv, luft og bakterier. Når den brukes blåmerker, hastigheter kokosolje helbredelsesprosessen ved å feste noen skadet vev. I henhold til kokos Research Center, kan denne oljen drepe influensavirus, så vel som herpes og hepatitt. Halsen sår, urinveisinfeksjoner og sår kan også behandles med kokosolje. Kokosolje har også vært kjent for å bidra til å kurere bleie utslett, ringorm og fotsopp.