Kan du overleve på 500 kalorier om dagen?

May 25

Takket være kroppens energireserver, kan du overleve på 500 kalorier om dagen, men ikke på ubestemt tid. Og ikke uten effekt for din helse og fitness. Sunn vekttap oppnås gjennom beskjeden kalorireduksjon.

Funksjon

En kalori er den måleenhet som brukes for å kvantifisere energipotensialet av mat.

Typer Kalorier

Ikke bare er kalorier viktige, men en balanse av kalorier i kosten er viktig, fordi ikke alle kalorier er like. Karbohydrater nedbrytning til glukose (primær drivstoff av kroppen, og hjernens foretrukket type brensel), kalorier fra fett (hovedsakelig brukes til å drive muskelaktivitet), og protein kalorier (hjernens back-up drivstoff valg).

Misforståelse

Det er sant at for å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Men sultne selv er ikke en sunn måte å oppnå dette. Kroppen din trenger ikke bare energi til muskelbevegelser. Sytti prosent av kroppens energibehov går til basale operasjoner, for eksempel fordøyelse, sirkulasjon, respirasjon og hjertefunksjon.

effekter

Sulter kroppen din kalorier presser stoffskiftet. Dette tvinger kroppen til å trekke på sin fete butikker for å kompensere for mangelen, og også bryte ned muskel for protein kalorier.

Løsning

Beregn din basal metabolic rate å fastslå kroppens grunnleggende energibehov. (Ref. 2.) Ditt daglige kaloriinntak bør ikke falle under dette.