Kosthold for fedme

May 22

Kosthold for fedme


Når du er overvektig, begynner vekten å negativt påvirke helsen din. Skal du på en spesiell diett for fedme kan hjelpe deg å miste vekt og redusere helserisiko. Velge riktig kosthold kan være viktig for din suksess. Hvis du ikke er fornøyd med den valgte måten å spise, er det mer sannsynlig å gå tilbake til gamle måter. En overvektig person bør konsultere med en lege for å finne den beste måten for ham å gå ned i vekt. Se på følgende informasjon om dietter for fedme for å komme i gang.

lege besøk

Før du prøver å gå på en diett eller starte et treningsprogram, ta kontakt med legen din. Hun vil ønske å kjøre tester for å sjekke din nåværende nivå av helse. Hun kan selv være i stand til å fortelle deg grunnleggende metabolic rate, eller antall kalorier som du forbrenner ved hvile. Å vite dette nummeret kan hjelpe deg med å avgjøre hvor mange kalorier du bør spise for å gå ned i vekt. Legen din vil også sannsynligvis ønske å overvåke helsen gjennom hele prosessen.

Low-fett dietter

Å følge en lav-fett diett, du bare eliminere matvarer som inneholder mye fett. Dette reduserer automatisk din totale kaloriinntaket, forårsaker du å gå ned i vekt. I mange tilfeller automatisk reduksjon i kalorier fra å følge lav-fett diett betyr at du ikke trenger å bruke tid på å telle kalorier, noe som du kan finne tidkrevende og kjedelig. De på lav-fett dietter har en track record for langsiktig suksess.

Redusert-kalori dietter

I et redusert kaloriinntak, må du telle kalorier og holde seg innenfor en viss rekkevidde. Legen din vil hjelpe deg å finne ut hva serien skal være, men det er vanligvis ca 500 kalorier under basal metabolic rate. Dette gjør at du kan gå ned i vekt på en sunn, jevn hastighet på ca 1 til 2 pounds per uke. Weight Watchers og DASH kosthold er vanlige redusert kalori diett.

Svært lav-kalori diett

Svært lav-kalori dietter er de som tillater deg å spise mellom 200 og 800 kalorier om dagen. Du bør bare følge denne type diett på råd av legen din, som aktivt vil overvåke utviklingen. Skulle legen anbefale denne type diett, vil du bli pålagt å drastisk redusere mengden mat du spiser, i de fleste tilfeller spiser ingenting bortsett preparerte vibrering eller barer som har alle makronæringsstoffer som du trenger. Noen studier har vist at mennesker som har mistet vekt på en svært lav-kalori diett ofte få vekten, da dietten ikke lære skikkelig sunne matvaner.