Hvordan bli kvitt lus uten gift

July 11I USA forekomme opp til 12 millioner lus årlig. I løpet av de årene lice har bygget opp en motstand mot pyrethrins og piperonylbutoksyd, ingrediensene finnes i over-the-counter lus fjerning produkter. Bruken av olivenolje å kvele lus er effektive i å drepe levende lus. Siden nits kan leve av hodet for to uker, og levende lus kan leve av hodet i to dager, det tar to uker å utrydde lus fra hjemmet og hode.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt lus uten Poison

1 Douse hodet med olivenolje. Pakk oljet hår i plastfolie. Pakk hodet og håret, ikke ansiktet. Hold olivenolje vikle på i tre timer eller over natten. Bruke en sjampo beregnet for fett hår for å vaske oljen ut av håret. Skyll godt og vask på nytt om nødvendig. Gjenta prosessen tre ganger i løpet av neste uke.

2 Del hodet inn kvadranter. Starter med en kvadrant, bruker fin tann kam for å ta en rad med hår omtrent en tomme lang fra partiet.

3 Bruk lusekam for å starte på hodebunnen og sakte gre håret hele veien til enden. Undersøke håret med et forstørrelsesglass, hvis det er nødvendig, mens du trekker kammen gjennom. Undersøk lusekam. Fjern nits ved å trekke ut enkelt infiserte hår fra hodebunnen og plassere den i plastposen. Hvis nits har klekket etter første behandling, klemme levende lus med en vev og sette den inn i plastposen.

4 Når raden er blitt undersøkt bruk en bobby pin for å holde det atskilt fra andre hår. Fortsett rad etter rad inntil hele kvadranten har blitt undersøkt. Deretter gå videre til neste kvadrant. Spray håret med vann for å holde den fuktig inntil hele hodet er blitt undersøkt.

5 Kast plastpose, og kok kam og Bobby pinner i vann i 15 minutter.

6 Gjenta nit plukking prosessen to ganger om dagen i sju dager. Selv om ingen nits er funnet i morgen, gjenta prosessen om natten. Hvis ingen nits er funnet på den syvende dagen, sjekk hodet en gang om dagen for en uke.

7 Vask sengetøy, nylig slitt klær og hatter i varmt vann. Tørr i en varm tørketrommel. Endre putevar hver dag i to uker. Plasser gjenstander som ikke kan vaskes, for eksempel puter og utstoppede dyr, i en varm tørketrommel i tretti minutter. Vakuum stoppede møbler, tepper og bilseter for å bli kvitt eventuelle falne hår som inneholder nits.

Hint

  • Flittig nit plukking er den eneste måten å bli kvitt lus helt.
  • Forlat aldri kammer med kokevann uten tilsyn. Hvis venstre kokende for lenge vannet vil fordampe og kammene kan ta fyr.