Transfer Factor Plus bivirkninger

August 30

Transfer Factor Plus bivirkninger


Transfer Factor Plus er en medisin som kommer i tablettform. Det fungerer ved å støtte kroppens immunsystem og, ifølge nettsiden, The Way Up ", er utmerket for de med tilbakevendende eller kroniske infeksjoner som søker en immun booster." Bivirkninger av Transfer Factor Plus er vanligvis milde, men kan være mer intens hvis en person utvikler en allergisk reaksjon på produktets ingredienser.

Betydning

Transfer Factor Plus inneholder 44 aminosyrer. Disse aminosyrer hjelp overføre viktig informasjon til kroppens immunsystem, slik at det å bekjempe infeksjon mer effektivt. Transfer Factor Plus kan også tas for å bidra til å øke immunforsvaret og begrense virkningen av eksterne patogener. Ifølge Netriceuticals, Transfer Factor Plus kan også fremskynde "anerkjennelse fasen av en helserisiko, slik at varigheten av en sykdom kortere."

Bivirkninger

Ifølge Netriceuticals, "influensalignende symptomer har forekommet involverer nattesvette og feber i de som tar Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula." Disse negative symptomene er tegn på aktivitet i immunsystemet. Mer potente bivirkninger, for eksempel en allergisk reaksjon kan skje hvis et individ er utsatt for visse allergener i produktet.

Når skal man oppsøke lege

Bivirkninger som nattesvette og feber er vanligvis ikke farlig. Imidlertid bør en lege se om nattesvette vedvarer, avbryter søvn eller er ledsaget av andre uforklarlige symptomer som vekttap.

Advarsel

Transfer Factor Plus inneholder maitake og shiitake sopp samt egg og ku råmelk (første melk). Disse ingrediensene kan virke som allergener. Folk som er allergiske mot produkter som sopp, egg eller meieriprodukter bør snakke med sine leger før du tar Transfer Factor Plus. Ifølge The Way Up, Transfer Factor Plus er ikke laget for å behandle sykdom og bør ikke anses som en kur.

Bruk

Følg doseringsanvisningen oppført på siden av Transfer Factor Plus flaske. To kapsler bør ta daglig på tom mage. Ifølge The Way Up, kan beløpet må økes til seks eller åtte kapsler daglig fordelt på to eller tre doser for kronisk eller tilbakevendende infeksjoner. En lege eller lege bør konsulteres før dosen økes.