Hvordan forberede for en Emergency Tornado, Flood, Etc

September 13

Hvordan forberede for en Emergency Tornado, Flood, Etc


Å være klar på forhånd for en naturkatastrofe eller annen nødsituasjon kan øke familiens sjanser til å overleve. Det er ikke vanskelig å gjøre - alt som trengs er litt omtanke. Med nøye planlegging og en velfylt nødssituasjon kit, vil du være i stand til å holde deg selv, din familie og dine verdisaker trygt fra hva slags katastrofe skjer å forstyrre ditt hjem og ditt liv.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvilke typer katastrofer inntreffer i ditt område ved å kontakte din lokale Røde Kors eller Emergency Management Agency. Spør dem om rømningsveier, lokale storm tilfluktsrom, assistanse for eldre eller funksjonshemmede, og den beste måten å få advarsel.

2 Opprett en beredskaps sjekkliste. Bruk gratis mal tilgjengelig på FEMA hjemmeside. Inkluder trygge soner for tornadoer, orkaner og jordskjelv, rømningsveier for brann, og en møteplass eller sentral kontakt i tilfelle familien din blir separert.

3 Stock ly soner og sette sammen en bærbar pakke som inneholder alt du trenger for å hjelpe deg å overleve en katastrofe. Inkluder førstehjelp, nonperishable mat, vann på flaske, lommelykter og batterier, parafin lanterner, lys, tepper, en vær radio, reseptbelagte medisiner og en tørr endring av klær. Ikke glem å legge til rette for kjæledyr.

4 Flytt verdisaker og viktige papirer til en bank bankboks. Skann uerstattelige bilder og bokstaver, og lagre dem trygt på nettet på en fillagring eller foto-deling nettsted.

5 Gjør en videogjennomgang av ditt hjem og dokumentet på videobånd alt du forventer din hus forsikring å erstatte hvis det blir mistet eller ødelagt i en katastrofe. Hvis du ikke har et videokamera, ta bilder med digitalkameraet i stedet. Oppbevar video eller bilder på nettet eller på en CD plassert i en bankboks.