Hvordan å opprettholde oral helse

March 30

Hvordan å opprettholde oral helse


Gode ​​tenner og en god munn med den perfekte modell-aktig smil ... høres ut som noe vi alle ønsker. Det kan bli din. Alt du trenger å gjøre er å opprettholde eller forbedre din tannhelse. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å opprettholde din tannhelse.

Bruksanvisning

1 Se din tannlege rutinemessig. Å pusse tennene er bare ikke nok. Tartar kan bygge opp på tennene, og de må renses for å få noen tartar savnet av bare børsting og bruk av tanntråd. Under en rutinemessig dental besøk, vil tannlegen rense tennene, gi fluor behandling, ta røntgenbilder, og snakke med deg om din nåværende tannhelse. Det anbefales at du ser din tannlege minst to ganger i året for å opprettholde god oral helse.

2 Floss tennene før børsting. Dette kan fjerne partikler som en tannbørste ikke kan nå.

3 Puss tennene regelmessig. Å pusse tennene hver dag er svært viktig. Ikke pusse tennene kan føre til en rekke tann helseproblemer som tannråte, tannkjøttbetennelse, plakk / tarter bygge opp, og til og med tap av tenner. Puss tennene to ganger om dagen for maksimal effektivitet.

4 Bruk en velkjent munnvann etter hver tannpuss. Dette kan videre rent og styrke tennene. Sørg for å plukke en anti-hulrom alternativ!

5 Tygg sukkerfri tyggegummi i mellom børsting etter måltider. Dette kan bidra til å fjerne plakk, og det er gunstig for din tannhelse.

Hint

  • Ditt smil kan fortelle noen mye om hvem du er. Du bør gjøre alt du kan for å prøve og opprettholde eller forbedre god oral helse.
  • Ikke gjør tobakksprodukter. Tobakksbruk kan føre til en rekke helseproblemer, selv tannhelseproblemer. Røyking kan føre til misfarging av tennene som kan utvikle seg over tid, og det kan være vanskelig å rengjøre fra tennene i fremtiden. Skråtobakk kan føre til dårlig ånde, tap av tenner og oral cancer. Det anbefales at du prøver å slutte å bruke tobakk for å redusere alvorlig risiko for din tannhelse.