Hvorfor er Seroquel Brukes for bipolare pasienter?

December 5

Hvorfor er Seroquel Brukes for bipolare pasienter?


Seroquel er merkenavnet for quetiapin, som er en kraftig form for antipsykotisk kjent som et atypisk antipsykotisk. Den er godkjent for bruk i schizofreni, depresjon og manisk eller depressive faser av bipolar lidelse. Det kan også være foreskrevet av leger for off-label bruker, for eksempel migrene, Alzheimers, søvnløshet og autisme.

effekter

Ifølge Astrazeneca, skaperen av Seroquel, det fungerer på hjernen for å bidra til å stabil hjernens kjemi og på den måten, det bidrar til å stabil en persons stemninger og følelser.

Tidsramme

Seroquel er kun for kortsiktig bruk for å falle sammen med hvor lenge en bipolar person er manisk fase varer. Dette kan være uker eller måneder.

typer

Seroquel kommer i to typer - vanlig Seroquel og Seroquel Depot. Forskjellen er at Seroquel frigjør legemidlet langsomt over tid.

fordeler

Seroquel gjør ofte folk søvnig. Under en manisk fase, føles en pasient som om de ikke trenger søvn. Ved å få nok søvn, er en person bedre i stand til å ta avgjørelser og få vanlig samtaleterapi.

Misforståelse

Selv om Seroquel er teknisk et antipsykotisk, betyr ikke dette legen mener du er psykotisk hvis han eller hun foreskriver det for bipolar lidelse.