Symptomer på graviditet og Conception

May 11

Mens hver kvinne er forskjellig, finnes noen generelle graviditet symptomer. Noen kvinner kan oppleve symptomer innen en uke av svangerskapet, men andre kan gå over en måned med en baby uvitende vokser i magen deres.

ømme bryster

Når du gravid, kan brystene begynner å svelle i så tidlig som en uke. Dine bryster kan også bli spesielt øm rundt brystvortene.

tapte tid

Mangler en periode meldinger mange kvinner til å ta en graviditetstest. Mens du vil sannsynligvis glipp av perioden etter unnfangelsen, kan du fortsatt oppleve sted blødninger som embryo låsene på veggen av livmor.

Utmattelse

Økende en baby i magen krever mye energi. Så snart barnet begynner å dannes, bør energinivået faller dramatisk. Tenkt på å få ekstra søvn for å opprettholde din travle timeplan.

Kvalme

Mens noen kvinner får til å hoppe over kvalme, de fleste er ikke så heldig. Referert til som "morgenkvalme," kvalme under svangerskapet ikke nødvendigvis forekommer bare i morgen. Selv om dette symptomet kan skje på to uker, heldigvis det avtar vanligvis ved andre trimester.

Humørsvingninger

Etter unnfangelsen, hormoner begynner å spille forferdelig triks på deg, noe som resulterer i stemninger over hele kartet. Hjelp partneren din forstår at en del av hans jobb som gravid far er å hjelpe deg å gjøre det gjennom disse prøver ganger.

betraktninger

Husk at hver av symptomene i besittelse av mer enn en grunn. Mange tegn på graviditet likne tegn på forestående menstruasjon. Andre symptomer kan være forårsaket av stress eller sykdom. Den eneste ufeilbarlig måte å validere svangerskapet er å ta en graviditetstest hos legen din kontor.