Risiko for Laser Eye Surgery

April 9

Risiko for Laser Eye Surgery


Laser øye kirurgi frigjør folk flest fra å måtte bruke briller eller kontaktlinser for synskorreksjon. Laser øye kirurgi, i de fleste tilfeller er en permanent synskorreksjon prosedyren. Men som enhver operasjon, kan laser øye kirurgi utgjøre noen risiko. I mange tilfeller risikoen er sjeldne, men det er viktig å kjenne til risikoen og hvordan man skal håndtere de risiko når det gjelder laser øye kirurgi.

Laser Eye Surgery

Mange er fornøyd med resultatene av refraktiv kirurgi eller laser øye kirurgi. Laser øye kirurgi er gunstig fordi det reduserer behovet for briller eller kontaktlinser. Laser øye kirurgi er utført av en øyelege, og det løser nærsynthet, langsynthet og astigmatisme. Finn ut mer om mulige risikoen ved laser øye kirurgi i følgende informasjon.

synsproblemer

Ja, laser øye kirurgi vel å korrigere synet; imidlertid en mulig bivirkning av laser øye kirurgi er et tap av syn eller ødeleggende synsproblemer. Med tap av syn, vil en person ikke kunne avgjøre visse linjer på visjonen diagrammet og ikke mengden av kirurgi, iført kontakter eller briller vil fikse dette. Dette er et resultat av laser øye behandling i seg selv.

Etter laser øye kirurgi, kan noen mennesker oppleve natt blindhet, dobbelt syn eller et gjenskinn eller har glorier. Disse effektene vanligvis foregår om natten, eller der det er lav kontrast som tåke.

Dry-Eye Syndrome

Til tider etter behandlingen av laser øye kirurgi, kan det hende at øyet ikke være fuktig nok til å produsere tårer, noe som resulterer i tørrøyesyndrom. Dry-eye syndrom er ubehagelig og kan redusere synligheten av å skape tåkesyn og andre synsproblemer. Det er mulig for at dette skal være en permanent tilstand etter operasjonen. Hvis tørrøyesyndrom forekommer, kan intensiv fallet terapi behandling være nødvendig. Intensiv dråpe terapi er gjort på en pasient-til-pasient, slik at ingen behandling er hensiktsmessig.

Alder

Mange som mottar laser øye kirurgi kan finne langsynthet gjenoppstå med fremme av alder. Dersom dette er, kan det være nødvendig for pasienten å få briller med progresjon av alder.

Risiko under og etter operasjonen

Komplikasjoner som kan oppstå under laser øye kirurgi er feil på utstyr. Utstyr kan begå en feil som å kutte klaff over hornhinnen hele veien gjennom i stedet for bare å kutte toppen klaff. Hvis dette skjer, kan fremgangsmåten ikke fortsettes, eller permanent skade kan forårsakes for øyet.

Etter den første laser øye kirurgi, kan en klaff over hornhinnen bevege seg, noe som resulterer i betennelse eller infeksjon i øyet. Hvis dette skjer, kan pasienten må gjennomgå en ny operasjon eller bli alvorlig invasiv behandling med dråper. Dersom denne behandlingen ikke løser øyet, kan det være midlertidig av enda varig blindhet avhengig av situasjonen.