Advanced Dental Implant Negl Teknikker

March 15

Ifølge American Academy of Implant Dentistry, er mer enn 30 millioner amerikanere mangler alle tennene i ett eller begge kjevene. Manglende tenner kan fylles med faste broer eller flyttbare proteser for å gjenopprette evnen til å spise, snakke tydelig og å smile. Imidlertid har avansert tannbehandling oppfunnet tannimplantater for å gjenopprette utseende og erstatte manglende tenner. The American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons rapporterte at den samlede suksessrate på tannimplantater er om lag 95 prosent, noe som gjør det til et svært levedyktig alternativ for å erstatte manglende tenner.

tannimplantater

Dental implantater er estetiske kreasjoner av falske tenner, også kjent som restaureringer. For å gjøre en tannimplantat er en titan implantat (det ser ut som en skrue eller sylinder) plassert i kjevebeinet for å tillate det å binde seg til kjevebeinet. Fusjonsprosessen kan ta fra 2 til 6 måneder. Når fusjon har funnet sted, vil du være klar for utskifting tann eller tenner. For å montere ny tann, tannlege vil avdekke implantatet og legge til et lite metall post, også kjent som en støtte, for å holde den nye tannen. I noen tilfeller har det implantatsystemet allerede en utvidelse, slik at anslaget er ikke nødvendig.

Men i mange tilfeller, hvor bentap av kjevebenet er utstrakt på grunn av aldring, langvarig bruk gebiss, manglende tenner eller periodontal sykdom, vil bein grafts må gjøres. Bein grafts brukes til å bygge opp kjevebenet, slik det er dyp og bred nok til å holde et implantat.

Forskjellige teknikker av bein grafts

Ifølge American Academy of Periodontology, er det to hoved avanserte bein pode teknikker. Den valgte metoden avhenger av alvorlighetsgraden og områdene bentap. Sinus forstørrelse er ofte brukt til å bygge bentap i øvre del av ryggen kjeve. Grunnen? Den øvre del av ryggen kjeve mangler ofte bein kvantitet og kvalitet, og det er også i nærheten av sinus. Denne prosedyren innebærer å heve sinus gulvet ved å løfte sinus membran og deretter pode bein på sinus veggen for å bygge den opp slik at den kan holde implantater. Vanligvis podet bein får utvikle seg i ca 4 til 12 måneder før implantater kan plasseres.

Noen ganger mangler kjevebeinet bredde for å holde implantater. Slike saker krever møne modifisering. I denne prosedyren, er gummi løftet bort fra ryggen. Den mangel ryggen blir deretter pakket med bein eller bein substitutter å bygge den opp. Det kan ta fire til 12 måneder for å generere nok bein til å plassere implantater. I noen tilfeller kan implantatene bli plassert samtidig som ryggen er modifisert. Dette er ofte bestemt av periodontist.

Er du en Dental Implant kandidat?

De fleste mennesker kvalifisere for tannimplantater, selv de med bentap og kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes, ifølge American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons. Røykere kan ha en lavere suksessrate. Barn med utviklings kjeve vekst vil ikke gjøre gode kandidater med mindre det er en del av barnets kjeveortopedisk behandling plan.